E3 Herfstkampioen, proficiat!

Na ’n overtuigende 8-0 overwinning tegen Swift E2 mocht het team ’t HERFSTKAMPIOENSCHAP gaan vieren.

DAKOS E3 Herfstkampioen!

Op zaterdag 10 – 10 – 2020 kon de E3 herfstkampioen worden. Bij winst op Swift zouden de meiden herfstkampioen zijn!

Om 10 uur begon de wedstrijd. Het was gelukkig droog en er kwam zelfs een mager zonnetje tevoorschijn! Koud was het wel, maar na een goede warming- up begon de wedstrijd en DAKOS E3 scoorde al heel snel de 1 – 0. Gelukkig dacht de coach, want de hoe langer er 0 – 0 op het scorebord staat hoe lastiger het kan worden. De 2 en 3 – 0 vielen ook voor rust. De bal was nat en zwaar en dat maakte het af en toe lastiger om goed te schieten, maar kansen creëerden de E3 volop.

Langs de kant werden we aangemoedigd door Keet, die helaas vanwege een operatie niet mee mocht doen met de wedstrijd en Feija, die in de zaal bij de E3 gaat aansluiten. Verder helaas geen opa’s, oma’s, papa’s, boertjes, zusjes, juffen en wie nog meer langs de kant om de meiden aan te moedigen.

De tweede helft begon en Swift probeerde wel dichter bij te komen, maar de meiden van de E3 waren feller en bouwden de voorsprong verder uit. Tot het einde toe bleven Puck, Veerle, Kim & Lynn er voor gaan en met een paar mooie doorloopballen scoorden ze in de tweede helft uiteindelijk nog vijf keer waardoor de eindstand 8 – 0 voor DAKOS E3 werd.

Een verdiende overwinning en na vorig seizoen tweede te zijn geworden is er nu de herfsttitel! Dit betekent wel dat deze meiden in een zwaardere poule in de zaal worden ingedeeld, maar dat is alleen maar goed. Het doelsaldo is nu zo positief dat meer tegenstand de meiden alleen maar beter gaat maken!

Na de wedstrijd snelden de meiden naar Keet, waar de nieuwe voorzitter van DAKOS, Esther, de medailles aan de meiden uit mocht delen! Verrast werden ze ook door het mooie shirt, de sleutelhanger en de heerlijke taart. Geen broodje snack in de kantine, maar een lekkere kampioenstaart.

De meiden genoten enorm. En zo ook de coach!

Veerle, Kim, Puck, Keet & Lynn nogmaals gefeliciteerd met het kampioenschap!

En nu weer flink trainen en dan op naar de zaalcompetitie!

Oh ja en bij dezen wenst de E3 de E1 volgende week ook heel veel succes met hun kampioenswedstrijd. Zet ‘m op Anouk, Anouk, Fem Lotte & Lana!