Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
rec3 schreef op 15 september 2016 om 08:12
Gisteren moesten we tegen MKV korfballen. Dakos was veel sterker en kreeg veel kansen. Maar die kansen moeten er ook in en dat wilde niet zo snel lukken. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 4-3. Ankie heeft haar debuut gemaakt bij de r3, hopelijk vind ze het leuk dat ze bij ons clubke komt.
E2 schreef op 13 september 2016 om 15:45
Afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van de competitie gespeeld. We vertrokken met z'n 5e naar Horst. Het was super warm. Na een paar minuten al scoorde Oxalis. We schrokken wakker en gingen meteen voor een tegen doelpunt.1-1. Snel daarna scoorde we nog een keer. 1-2 We hadden de smaak te pakken ondanks de kansen die Oxalis kreeg wisten ze niet te scoren. Zo maakte we 1-3. Na een korte drinkpauze weer goed geknokt voor een 4e doelpunt voor ons. Na de rust was het de tegenstander die scoorde 2-4. Met een beetje meer gas scoorde we 2-5. Toen raakte het pijpje ff leeg. Weer een korte drinkpauze in de hoop dat wat water ons goed zou doen. Maar Oxalis wist wat ze moesten doen en scoorde 3-5. Toch wisten we daarna nog 3 doelpunten te scoren en zorgde Oxalis voor het laatste doelpunt.Een knappe eerste wedstrijd van het seizoen. Super goed gedaan Dames!
recreanten 1 schreef op 13 september 2016 om 08:27
Voor morgenavond zoeken we voor onze uitwedstrijd nog 1 of 2 speelsters die met ons mee willen gaan. Wie wil ons gezellig team komen versterken? We vertrekken om 18.45 uur vanaf het kerkplein en de wedstrijd is om 20.00 uur.
DAKOS 2 schreef op 12 september 2016 om 21:52
Afgelopen zondag speelde DAKOS 2 de eerste wedstrijd van de competitie tegen Bladella 2. In de reserve hoofdklasse, welteverstaan… Met het oog op de verschillende tegenstanders, verwachtten we dat dit een tegenstander zou zijn waar we wellicht een kans tegen zouden maken om punten te kunnen pakken. Dan zou alles wel precies zo moeten gaan, zoals we wilden dat het zou gaan: het vizier op scherp, de schouders eronder en altijd met het koppie omhoog. Met één afmelding en twee blessures in de weken voorafgaand aan deze wedstrijd, werden de eerdergenoemde elementen al behoorlijk getest. Maar het is toch zoals het is en meer kun je er niet van maken, dus hoppa: gas erop, alles geven en dan zien we wel wat het ons brengt. De openingsfase van de wedstrijd was overduidelijk voor Bladella. Dit resulteerde in een tussenstand van 1-4. Een fijne voorsprong voor hun en een goed moment voor ons om te beseffen dat het echt anders moest. Aan het einde van de eerste helft zetten we de aanval in en gingen we erop en (al voorzichtig) erover. Zo konden we gaan rusten met een 6-5 voorsprong. In de rust werd nog even benadrukt wat er beter moest: harder werken om bijvoorbeeld nog net die bal binnen te houden, ‘m af te vangen of een duel te winnen. Maar alleen een tandje erbij, wil niet altijd resulteren in punten. Dan komt dat scherpe vizier om de hoek kijken. Onder andere Manon en Ingrid lieten hun kwaliteiten zien door middel van rake afstandsschoten. Zo bouwden wij onze voorsprong uit, waardoor Bladella het niet meer ingehaald kreeg. Het resulteerde in een eindstand van 14-7, waar wij zeer trots mee van het veld stapten. Rest mij nog het bedanken van alle betrokkenen en in het bijzonder: spelende coaches Inge en Yvonne, Tineke en natuurlijk Lies! Volgende week spelen wij uit in Son & Breugel. Zij hebben hun eerste wedstrijd verloren tegen De Korfrakkers en zullen er dus op gebrand zijn om de eerste punten te pakken. Wij gaan er natuurlijk weer met 100% tegenaan en dan zullen we zien hoe de punten verdeeld worden. Groetjes van de nummer 1 uit de Reserve Hoofdklasse, DAKOS 2 (tja, nu kan ik het er nog onder zetten, dus je zou gek zijn als je daar niet van zou profiteren!)
E3 schreef op 12 september 2016 om 21:13
Afgelopen zaterdag startte de competitie ook voor de E3. Een team waarin maar liefst 3 speelsters hun eerste officiële wedstrijdminuten maakten. We speelden uit tegen De Treffers uit Neerkant. Het initiatief lag in het begin van de wedstrijd bij De Treffers. Wij verdedigden vooral, maar deden dit wel goed. Daardoor wist de tegenstander maar een enkele keer te scoren. Langzamerhand kwamen wij ook wat meer aan aanvallen toe. Dat we in de rust de strafworpen wonnen met 2-1, waarbij beide doelpunten gescoord werden door nieuwelingen (Renske en Eefke), gaf ons nog meer moed. In de tweede helft lukte het ons dan ook om te scoren: hartstikke goed! De eindstand van de wedstrijd was uiteindelijk 4-1 in het voordeel van De Treffers. De punten bleven dus in Neerkant, maar we namen wel een heel goed gevoel mee naar huis! Volgende week, vlak voordat in Lierop de kermis zal losbarsten, spelen we om half 11 thuis tegen Peelkorf, supporters zijn natuurlijk altijd van harte welkom!
B1 schreef op 12 september 2016 om 09:26
Afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd voor ons. Het begin was goed. Swift had veel balbezit maar onze verdediging hield het goed dicht. Zo bleef de stand lange tijd 0-0. Onze aanval had helaas weinig kans. Veel aanvallen die heel snel afgelopen waren doordat we de rebound niet hadden. Aanvallend werd er erg klein gespeeld en moeten we meer gaan kijken naar wat onze tegenstander doet. Ondanks dat bleven we er wel voor gaan. Swift begon helaas te scoren en zij wonnen deze wedstrijd met 7-0. Ietwat geflatteerd naar mijn mening omdat we wel degelijk kansen hebben gehad maar deze helaas niet goed afwerkten. Komende week vol aan de bak om zaterdag vol vertrouwen te gaan spelen tegen Altior B1. Thuis om 14.00. Bij deze wil ik nogmaals Eline, Jana en Nadie de reserves bedanken.
A2 schreef op 11 september 2016 om 21:46
Onze eerste wedstrijd was tegen Jes A1. Het was een vrij zware wedstrijd. We speelden op het heetst van de dag tegen een team dat al goed op elkaar ingespeeld was. Ons spel was rommelig, ook omdat we pas 2 keer getraind hebben. Wel fijn dat er om de 10 minuten een drinkpauze was! De eindstand was 11-2 voor Jes.
Supporter schreef op 11 september 2016 om 18:29
Vandaag mooie wedstrijden gezien 🙂 S3 had weining/geen kans tegen het sterke VVO 4 (team bestaande uit "oud' selektiespeelsters), maar toch 6x gescoord 🙂 S2 en S1 behaalde beide 'n verdiende overwinning, S2 14-7 tegen Bladella 2, S1 15-6 tegen Rietvogels 1. Een mooie start van de competitie, wie weet waar 't gaat eindigen!
c1 schreef op 11 september 2016 om 10:26
Zaterdag was het voor de c1 b1 en de A1 een Swift dagje. We gingen de wedstrijd goed in, al best snel werd het 0-1 voor dakos? we gingen de pauze in met 0-5. De 2de helft werd voor iedereen wat moeilijker, het was heel warm. ?  de eindstand was 1-7. Goed begin van de competitie dus!
DAKOS D3 schreef op 10 september 2016 om 16:01
Voor de D3 begon vandaag de competitie met een thuiswedstrijd tegen DES D2. Na een zeer korte voorbereiding van slechts 1 training wisten we niet wat ons te wachten stond. Het was allemaal nieuw, een nieuw team, nieuwe coach en voor sommige de eerste keer in twee vakken. Maar desondanks kende DAKOS D3 een superstart. We kwamen al heel snel op voorsprong en door goed samenspel konden we de voorsprong al snel uitbouwen. DES was een veel zwakker team met veel jonge meiden, hier profiteerde DAKOS optimaal van. Met de vakwissel stond het al 3-0. Het tweede aanvalsvak was in het begin wat zoekende, er kwamen genoeg kansen, maar door de haast en slordig spel werden ze niet benut. Maar vlak voor rust konden we met een mooi afstandsschot toch de 4-0 noteren. Verdedigend hebben we in de eerste helft eigenlijk niets hoeven te doen, alleen de ballen eruit halen. In de rust besproken zo door te gaan en meer rust in de aanval te nemen. Na rust gingen we gewoon vrolijk verder met doelpunten maken. We kregen héél veel kansen, maar we waren soms wel erg gehaast en wilde wel heel graag scoren, hierdoor vergaten we soms goed te kijken. Maar in de problemen zijn we nooit gekomen. We liepen uit tot 7-0 bij de vakwissel. Het laatste deel van de wedstrijd ging het wat rustiger bij beide teams, het was ook wel heel warm. Maar toch kon onze aanval nog 2x scoren. De eindstand werd 9-0. Een eenvoudige overwinning. Leuke dingen gezien vandaag, maar ook nog genoeg verbeterpunten. Een goed begin!
Dakos B2 schreef op 10 september 2016 om 13:17
Dakos B2 - Avanti B1 3-6 Vandaag voor het eerst een echte wedstrijd met het nieuwe teampje. Onder subtropische omstandigheden begonnen we aan een pittige uitdaging. De dames van Avanti waren voor niets minder dan de winst naar de Hei gekomen. Onze meiden hebben hun stinkende best gedaan om daar een stokje voor te steken, maar we hebben het ze helaas niet echt heel lastig kunnen maken. De inzet was super!
TC schreef op 9 september 2016 om 20:10
Wij wensen alle teams veel succes komend weekend! Of er gewonnen of verloren wordt: we zien de verslagen wel verschijnen op 't gastenboek 🙂
Materialen commissie schreef op 7 september 2016 om 11:14
Het ziet er weer tip top uit op spp. de Plagge. Ingrid, Wilma, Trees, Mario, Miranda en Nicolette bedankt 🙂
Bestuur schreef op 4 september 2016 om 21:50
Dorien en Niels van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Lev. Geniet er maar lekker van met zijn drietjes.
Arbitragecommissie schreef op 2 september 2016 om 19:49
De scheidsrechters voor de thuiswedstrijden zijn ingedeeld, kijk onder het kopje competitie! Iedere week sturen wij jullie 'n herinneringsmail, dus dat gaat helemaal goedkomen! Zijn er vragen jullie weten ons te vinden. Groetjes Irma en Linda
Wedstrijdsecretariaat schreef op 2 september 2016 om 09:38
DAKOS A1 start a.s. zaterdag met de 1e competitiewedstrijd tegen titelkandidaat de Korfrakkers uit Erp! Wij wensen jullie veel succes toe, heb je zin/tijd kom deze meiden aanmoedigen, aanvang wedstrijd 15:30 op spp. de Plagge. De overige teams starten 'n week later.
Wedstrijdsecretariaat schreef op 14 augustus 2016 om 12:21
Jullie ontvangen een dezer dagen het definitieve programma van jullie aanspreekpunt! Uiteraard kun je op de site de info ook vinden. Kijk onder het kopje competitie etc...
Marloes Verhees schreef op 28 juli 2016 om 09:19
Hoi Medeleden, Wij hebben thuis een korfbalpaal + plasticmand staan waar wij geen gebruik meer van maken. De paal is in delen verstelbaar, dus voor alle hoogtes in te stellen. Wij willen deze graag verkopen aan een ander enthousiast lid die hier wel nog graag gebruik van maakt. Mocht er iemand interesse hebben, bel of mail me dan. Tel. 06-29223975 Mail: loesjeverhees@msn.com Groetjes Marloes Verhees