Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
Verslag 12-11 C1 schreef op 12 november 2016 om 13:39
Vol verwachting klopt ons hart, wie de winst krijgt en wie de smart. Op deze mooie zaterdag ochtend in Nistelrode. Na een gewonnen oefenwedstrijd vorige week, stond vandaag de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen prinses Irene. Vorige wedstrijd met moeite 8-3 gewonnen, gingen we vandaag voor een beter resultaat. We kwamen meteen op een 1-0 achter stand. Dit was een goede wake up call voor de meiden, want vanaf toen kwam er peper (noot) in de reet en ging de stand met volle vaart richting Dakos. We waren super scherp op de afstand schot, zo lagen er al in de eerste helft 7 afstand schoten in. Daarna scoorde we nog een paar kleine kansjes, doorloop balletjes en een vrijeworp. Wat lijde tot de rust stand 2-11. In de rust werd geattendeerd dat de winst nog zeker niet in de zak hadden. De verdediging stond als een huis met een schoor steen en liet er geen cadeau/bal door heen gaan. We hebben heel de helft de 2 kunne Houden. Wij dachten wij zijn sociaal wij gaan ook voor de 2. Door weer een paar mooie afstand schoten, kleinekansjes en een strafworp zetten we de mooie uitslag 2-22 op het score bord! De c1 heeft alvast hun eerste cadeautje verdiend! Volgende week gaan we kijke of sint en piet ook in Velden een cadeau hebben achter gelaten.
Bestuur schreef op 7 november 2016 om 21:50
Onze clubheld staat op dit moment op de 1e plaats. Kijk op onderstaande link: https://www.clubheld2016.nl/tussenstand/dv/gemeente18192 Er mag gestemd worden tot 16 november, dus deel dit bericht met familie, vrienden etc...
Bestuur schreef op 5 november 2016 om 17:17
Namens het bestuur wil ik iedereen hartelijk bedanken die op ons gestemd hebben met de Rabo clubkascampagne. We hebben een bedrag van 945 euro opgehaald. BEDANKT!!!
Clubheld schreef op 5 november 2016 om 10:52
TC schreef op 2 november 2016 om 18:31
Trainingen gaan voor alle teams door! S3 traint van 19:00-20:00 samen met de A1... B1 traint van 18:00-19:00 samen met de C1... D2 traint van 17:30-18:30 in de Postel...
Kristy schreef op 1 november 2016 om 22:11
Gaat de training van senioren 3 op 8 november door, want senioren 1 heeft dan oefenwedstrijd toch? Of hebben zij dat in de Postel?
Arbitragecommissie schreef op 30 oktober 2016 om 11:53
De scheidsrechters voor de thuiswedstrijden zijn ingedeeld, kijk goed wanneer je aan de beurt bent. Wij zorgen ervoor dat je elke week 'n herinnering krijgt. Zo hopen we dat er bij elke wedstrijd 'n scheids op tijd aanwezig is. Veel succes en heb je vragen dan horen wij deze graag!
Gevonden voorwerpen einde veld schreef op 28 oktober 2016 om 11:08
* spullen zie gastboek week 43 en 40 en.. *zwart/wit geblokte sjaal *roze shirt we 134/140 "Some lines" *Trainingsbroek zwart wit zijstreep Nielsson 176 Info 0623282849
Marion schreef op 27 oktober 2016 om 12:20
Het is nu 13:20
Idd raar! En helderziend dat geloof ik niet... Zie het al: gastenboek loopt 1 uur achter 🙂
Merel schreef op 27 oktober 2016 om 08:50
Maar....ook dit seizoen hebben wij weer ongeslagen af weten te sluiten!!!
Merel schreef op 27 oktober 2016 om 08:48
Marion, hoe kun jij dit om 20:29 uur al schrijven. Terwijl de wedstrijd pas om 21:15 afgelopen was...ben jij helderziend 🙂
Marion schreef op 26 oktober 2016 om 20:29
Midweek 2 vanavond gewonnen met 16-13 en daarmee ongeslagen kampioen! Meiden van harte gefeliciteerd 🙂
gevonden voorwerpen week 43 schreef op 25 oktober 2016 om 18:47
**grijze spijkerbroek mt 36 **grijze coolcat sweater witte letters voorop mt M **grijs shirt met zwarte sterren erop
Coaches D1 schreef op 22 oktober 2016 om 18:59
Ook de D1 had 'n extra speelster nodig vandaag: Loes was gevraagd om de D2 te versterken, Linda is in Oostenrijk en neemt deel aan het WK dansen (Linda héél véél succes), gelukkig was Lynn er nog. Lynn bedankt! De wedstrijd tegen de "herfstkampioen" Korfrakkers uit Erp. Onze laatste wedstrijd op het veld, en daar wilden we 'n mooi resultaat neerzetten. En dat is ook zeker gelukt, bij vlagen werd er mooi verzorgd korfbal gespeeld. Een gelijk opgaande 1e helft wedstrijd resulteerde toch in 'n 2-4 ruststand. Na rust waren we effe de organisatie kwijt, KR profiteerde daarvan en tilde de stand verdiend naar 2-7. Gelukkig wisten de speelsters het spelletje weer op te pakken wat resulteerde in 'n 5-8 eindstand. Nu 'n weekje vakantie, daarna de zaal in waar we ons gaan voorbereiden op de 1e competitiewedstrijd: 12 november tegen VIOS, 'n onbekende tegenstander maar wel eentje die we absoluut niet mogen onderschatten!
Coach C3 schreef op 22 oktober 2016 om 16:01
Kaya en Marieke bedankt voor het meespelen! Fijn dat jullie ons bij het binnenseizoen komen versterken!
Coach C3 schreef op 22 oktober 2016 om 15:59
Vandaag speelde Dakos C3 hun laatste wedstrijd van de buitencompetitie tegen ZSV in Deurne. Deze tegenstander stond helemaal onderaan de ranglijst en dus was het de taak aan de C3 om hier hun eerste winst van het seizoen binnen te halen. De dames begonnen fanatiek aan de wedstrijd en scoorde al snel de 0-1. Verdedigend hadden we het niet lastig en konden we er voor zorgen dat de tegenstander geen kansen kreeg. Zo kon de aanval tegen het einde van de tweede helft zorgen voor een 0-2 voorsprong. De tweede helft was het de beurt aan het andere vak om te scoren, dit lukte echter niet meer. Doordat de verdediging goed hun werk deed konden de tegenstanders ook niet meer scoren. We sloten dus af met een 0-2 winst. Goed gedaan meiden! Met goede moed op naar de binnencompetitie en hopen dat we daar wat meer kunnen gaan scoren!
DAKOS D3 schreef op 22 oktober 2016 om 15:52
Voor de laatste wedstrijd van de veldcompetitie reisden we af naar Mariahout om te spelen tegen de Flamingo's D2. Gezien de ranglijst zouden we aan elkaar gewaagd moeten zijn, maar wij gingen natuurlijk voor een goede afsluiter. We begonnen sterk aan de wedstrijd en onze aanval kreeg gelijk een aantal mooie kansen, maar helaas ging de bal er niet in. De verdediging stond goed en gaf niet veel weg. Dit duurde een tijd, het spel ging over en weer, maar DAKOS vergat zichzelf te belonen. Dan zal je altijd zien dat de tegenstander op voorsprong komt. Ja hoor dat was ook het geval, de Flamingo's opende de score, door een onoplettendheid in onze verdediging: 0-1. Je zou zeggen DAKOS werd hier wakker van, maar nee. Even later was het weer raak aan de verkeerde kant: 0-2 voor Flamingo's. Hierna ging het bij DAKOS ook beter lopen en we konden terug komen via een mooie aanval tot 1-2. Verdedigend ging het nu ook wat beter en de bal kwam weer bij de aanval. Zij gingen op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook: 2-2. Dit was ook de ruststand. In de rust besproken om meer pit in de aanval te gooien. We begonnen nog te slap aan de tweede helft en de Flamingo's kwam weer op voorsprong: 3-2. Gelukkig ging onze aanval beter lopen en we kregen veel kansen. We kwamen gelijk tot 3-3 en het nieuwe aanvalsvak maakte de 3-4. Hierna kregen we nog een aantal opgelegde kansen, maar helaas wilde de bal er niet meer in. Gelukkig werd het nu wel goed dicht gehouden door de verdediging. Een verdiende overwinning die wel wat hoger had mogen uitvallen. Maar al met al een mooie afsluiting van de veldcompetitie waarin we met 3 verloren en 3 gewonnen wedstrijden mooi in de middenmoot geëindigd zijn. En we hebben met z'n allen veel geleerd. Anne en Cato bedankt voor het meespelen!
Coaches D2 schreef op 22 oktober 2016 om 12:47
Olympia/Dos D2- Dakos D2 We hebben vandaag een spannende wedstrijd gespeeld. Olympia/Dos opende de wedstijd met een 1-0 voorsprong. We kregen in de aanval veel ruimte en veel kansen maar wisten er voor de rust maar één te benutten. Ruststand 1-1. De verdediging stond goed en het overnameprobleem werd gedurende de wedstrijd steeds beter opgelost. De aanvallen liepen goed maar nog met veel slordige ballen en onafgemaakte kansen. Toch kwamen we op een voorsprong van 1-3, helaas lieten we Olympia/Dos terugkomen tot een gelijke stand 3-3. Het laatste doelpunt was goed verdedigd maar deze werd niet afgefloten. Eindstand 3-3. We hebben de meiden zien groeien gedurende het buitenseizoen en hebben zin in de binnen competitie! Goed gespeeld, Dana en Loes bedankt voor het meespelen!
r3 schreef op 22 oktober 2016 om 11:41
afgelopen woensdag moesten we tegen Olympia korfballen. Dakos was al meteen aanvallender en dit resulteerde dan ook in een 6-2 overwinning. Dit was onze laatste wedstrijd buiten, nu op naar de zaal.