Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
Dakos B1 schreef op 11 februari 2017 om 18:29
Dakos B1 tegen SVOC B1 We kwamen goed uit de stratblokken met 1-0 voorsprong al snel scoorde svos de gelijkmaker en was het 1-1 daarna liep svoc verder uit en hebben we de rest van de wedstrijd een achterstand gehad die we niet meer konden ombuigen. De eindstand is 5-7 verloren.
TC schreef op 11 februari 2017 om 11:16
Jazeker?
Dakos schreef op 11 februari 2017 om 10:24
Gaan de wedstrijden door?
Marion schreef op 6 februari 2017 om 22:27
Er staan foto's van zondag S1-S2-S3 onder 't kopje fotoalbum! Kwalitatief niet zo best, maar we hebben er weer enkele. Zal hier volgende keer meer aandacht aan besteden 🙂
DAKOS 2 schreef op 6 februari 2017 om 13:25
Op zondag 5 februari stond de thuiswedstrijd tegen Bladella op het programma. Na een tegenslag bij de uit wedstrijd was iedereen erg gemotiveerd om vandaag de punten bij DAKOS te houden. Iedereen ging vol goede moed het veld in, maar helaas wist Bladella als eerste de korf te vinden. Echter liet DAKOS zich niet kennen en ook DAKOS wist de korf al gauw te vinden. Hierdoor werd het 1-1. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en dit zorgde voor een wedstrijd die gelijk op liep. We gingen de rust in met een tussen stand van 3-3. DAKOS begon de tweede helft scherp en binnen enkele minuten werd de 4-3 gescoord. Gedurende de wedstrijd bleef het gelijk opgaan, maar DAKOS wist de voorsprong te pakken. En wist dit vol te houden tot het einde van de wedstrijd, dit resulteerde in een eindstand van 7 - 6. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Stormvogels 2 op het programma. Deze wordt om 12.25 uur in Luyksgestel gespeeld.
DAKOS 3 schreef op 5 februari 2017 om 22:24
Vandaag stond voor DAKOS 3 de wedstrijd tegen VVO 3 op het programma. Helaas moesten we het doen zonder de geblesseerde Jolijn en Melissa, maar daar tegenover stond de terugkeer van Kristy. DAKOS startte goed aan de wedstrijd en in de aanval werden verschillende kansen gecreëerd. Maar het afmaken ontbrak. VVO daarin tegen was wel meteen scherp en eiste meteen een voorsprong op van 0-2 door 2 rake afstandsschoten. DAKOS liet het er niet bij zitten en door een goed lopende aanval kon Carly de 1-2 maken van afstand. En vrij snel daarna werd het alweer gelijk: 2-2, eveneens via Carly. Hierna ging het spel over en weer, maar het was VVO die weer de leiding nam: 2-3. Maar ons andere aanvalsvak ging ook beter draaien en beloonde zichzelf. Via een wegtrekbal scoorde Elmie de 3-3. Vlak voor rust wisten we zelf de voorsprong uit te bouwen via Carly werd het 4-3. In de rust besproken het nu echt vast te houden en niet weg te geven zoals elke week het geval is. Helaas was het vlak na rust meteen alweer gelijk: 4-4. Maar het leek wel of dat DAKOS hierdoor wakker geschud werd. We gingen beter spelen en kregen goede kansen. Gelukkig werden deze benut en door mooie doelpunten van Iris, Donna en Carly wisten we een 7-4 voorsprong op het bord te zetten. Nu vasthouden zou je denken, maar VVO kroop dichterbij. DAKOS kreeg aanvallend nog voldoende kansen, maar de bal ging er niet meer in. Ondertussen was de stand 7-6 geworden, met nog een paar seconde op de klok. Helaas viel in een van de laatste seconde de gelijkmaker: 7-7. Zuur, onnodig en onverdiend. Dit is wel ons eerste punt van dit seizoen:), maar het hadden er zeker twee MOETEN zijn! Jammer, maar wel een goede wedstrijd met veel positieve punten. Laten we dit vast houden en hopen dat het de volgende keer een overwinning is! Dit was tevens de laatste wedstrijd van Anne Roefs. Anne bedankt voor je inzet en een hele fijne reis. We zien je volgend seizoen graag weer terug!
Dakos 1 schreef op 5 februari 2017 om 20:46
Op zondag 5 februari nam Dakos S1 het op tegen Bladella, de nummer twee op de ranglijst. Dakos wilde graag revanche nemen na een eerdere nederlaag tegen Bladella. Het beloofde daarom een spannende wedstrijd te worden. Dakos schoot uit de startblokken door direct in de eerste secondes te scoren, waardoor de toon was gezet. Bladella had hier echter in de tweede minuut snel een antwoord op. Vervolgens ontspon zich een boeiend korfbalgevecht met mooie scores over en weer. Dakos had continu een voorsprong te pakken, maar slaagde er niet in om een groter gat te creëren. De stugge dames uit Bladel bleven langszij komen, daardoor bleef het lang gelijk opgaan. Tien minuten voor tijd maakte Bladella de gelijkmaker (12-12) en zo ging men met een gelijke stand de slotfase in. Gelukkig wist Dakos vlot tweemaal te scoren, wat ervoor zorgde dat Bladella moest achtervolgen. Bladella kwam hierbij niet verder dan één tegendoelpunt in de voorlaatste minuut. Dit resulteerde in een eindstand van 14-13. Een knappe prestatie, waardoor Dakos 1 op een vierde plaatst blijft staan. Volgende week neemt Dakos 1 het op tegen JES 1. Supporters zijn van harte welkom om 12:30 uur in Boekel.
D1 schreef op 4 februari 2017 om 17:06
1 puntje mee genomen uit Reusel, en dat hadden er 2 moeten/kunnen zijn! Rust 1-3, de score werd met mooie doelpunten uitgebreid naar 3-6. In de volgende fase van de wedstrijd was de verdediging niet scherp en werden er door de aanval teveel open kansen gemist, via 'n 6-6 stand kwamen we nog wel op 6-7. In de laatste 12,5 min werd er door DAKOS niet gescoord en Rosolo wist nog 1x 't gat in de korf te vinden. Eindstand 7-7. Esmee B wist 4x te scoren, zij had vandaag de kansen en dat werd door haar medespeelsters goed gezien. Volgende week vrij en dan staat de thuiswedstrijd tegen Swift op 't programma.
DAKOS1 schreef op 30 januari 2017 om 10:34
Op de dag van zondag 29 januari, moest DAKOS 1 het opnemen tegen ONA-Astrantia 1 in Overasselt. Een belangrijke tegenstander aangezien DAKOS, op een vierde plek, wordt achtervolgd door ONA-Astrantia op een vijfde plek. Om de voorsprong te behouden moest DAKOS dan ook punten mee naar huis nemen. ONA-Astrantia was zich hiervan ook bewust en startte de wedstrijd erg scherp. De eerste goal viel dan ook aan de kant van ONA-Astrantia. Hierdoor was de eerste toon gezet en liep DAKOS achter de feiten aan. Gedurende de eerste helft wist DAKOS een aansluiting te maken, met op het scorebord de tussenstand 7-7. Helaas had ONA-Astrantia hier meteen een antwoord op en binnen enkele minuten wist ONA-Astrantia weer te scoren. De tussenstand tijdens de rust stond dan ook op 12-8. Gedurende de tweede helft wist DAKOS de rollen niet om te keren. DAKOS bleef meespelen, maar wist geen inhaalslag te realiseren. Aan het einde van de wedstrijd stond de teller op 19-16. Kortom was het een mooie wedstrijd voor het publiek tussen twee gewaagde teams, waarin veel doelpunten zijn gevallen. Echter laat DAKOS wel belangrijke punten achter in Overasselt. Dit zal goedgemaakt moeten worden tijdens de toekomstige wedstrijden. Dakos kan volgende week dan ook alle support gebruiken. Dakos speelt dan om 12.45 uur een thuiswedstrijd tegen Bladella.
Bestuur schreef op 29 januari 2017 om 18:50
Alle leden van DAKOS willen de speelsters en leiding van DAKOS C1 feliciteren met de plaatsing voor het NK op 11 maart! Via de website houden we jullie op de hoogte...
Dakos 2 schreef op 29 januari 2017 om 15:03
Op zondag 29 januari stond voor Dakos 2 de wedstrijd tegen de Korfrakkers op het programma. Het zou een pittige wedstrijd worden, maar met het vertrouwen van de afgelopen 3 gewonnen wedstrijden op zak moest het goed komen. Onze (nieuwe!!) coach Linda had zin in een overwinning en daar stemde wij mee in! Hoewel de aanvallen van ons sterk begonnen, waren het de Korfrakkers die de kansen af wisten te maken. Er waren al verschillende tegendoelpunten voorgegaan voordat wij het gat van de korf hadden gevonden. De korfrakkers bleven het gat wel vinden, terwijl wij moeite bleven houden met de scherpte. In de tweede helft bleef het voor Dakos lastig om de aansluiting te vinden. Wat ervoor zorgde dat de korfrakkers uitliepen. Met een uitslag van 22-10 was de wedstrijd uitgespeeld. Volgende week zondag staat de wedstrijd tegen Bladella 2 op het programma. Deze wordt gespeeld om 11:20 in de postel. Vol goede moed gaan we ervoor zorgen dat de punten in Someren blijven!
D1 schreef op 28 januari 2017 om 16:49
En wederom 'n goede wedstrijd van onze D1, gewonnen met 8-4 van Peelkorf! Er werden al vrij vlug 3 mooie doelpunten gescoord 3-0 en we gingen rusten met 'n 6-2 voorsprong. Na rust ging de wedstrijd gelijk op en de puntjes waren voor DAKOS, eindstand 8-4. Enkele hele mooie doelpunten gezien maar op nummer 1 staat de vrije bal genomen door Janne en gescoord door Loes. Voor de wedstrijd afgesproken en Yep 't lukte, meiden ga zo door!
DAKOS D3 schreef op 28 januari 2017 om 12:39
Vandaag zijn we afgereisd naar Sint-Oedenrode om te spelen tegen Odisco/Nijnsel D2. De vorige keer ging het best gelijk op, maar verloren we. Vandaag wilde we weer een goede wedstrijd neerzetten. We konden lekker lang inspelen dat was wel fijn. Toen het 10:00u was zou de wedstrijd beginnen. Helaas was er nog geen scheids. Na wat bellen over en weer bij de tegenpartij werd mij gevraagd om te gaan fluiten, er was geen andere optie. Dus ga ik nu vertellen wat ik gezien heb als scheids. DAKOS begon wel goed aan de wedstrijd en kwam dan ook op voorsprong: 0-1. Al vrij snel hierna was het weer gelijk: 1-1. Hierna was DAKOS het volledig kwijt. Verdedigend werd het veel te makkelijk weggeven, we sprongen er elke keer voor en waren ons meisje kwijt. Nijnsel profiteerde hiervan en wist makkelijk te scoren. Ze liepen uit tot 4-1. Hierna had DAKOS wel een goede aanval en met een mooi afstandschot werd het 4-2. Maar helaas konden we dit niet vasthouden en in de verdediging ging het weer mis. Nijnsel profiteerd hiervan en liep weer verder uit naar 7-2. Aanvallend kregen wij in de eerste helft te weinig van de grond. Het was te langzaam, we gooiden geen goede ballen en we speelden te dicht op elkaar. De ruststand was 7-2. In de rust besproken dat het beter moest vooral aanvallend meer bewegen en verdedigend alleen op de meisjes letten. Gelukkig pikte de meiden dit goed op en de verdediging hield het een heel deel vol. De eerste aanval kreeg wel enkele kansjes maar ze gingen er helaas niet in. Na de vakwissel hadden we een goede aanval die 2x wist te scoren en stand op 7-4 bracht. De derde werd helaas afgekeurd door de strenge scheids:). Het laatste deel van de wedstrijd ging de concentratie in de verdediging een beetje weg en Nijnsel kon nog een paar keer scoren. De eindstand was 10-4. Jammer meiden, de eerste helft kon veel beter, gelukkig wel een betere tweede helft !
DAKOS 2 schreef op 25 januari 2017 om 22:51
Afgelopen zondag stond voor DAKOS 2 de uitwedstrijd tegen Klick'15 op het programma. De thuiswedstrijd was redelijk kansloos verloren gegaan, maar aangezien we alweer 2 weken op rij gewonnen hadden, zagen we toch mogelijkheden. Door aanhoudend blessureleed en de griepgolf was het ook deze week weer lastig om de juiste poppetjes op de juiste plaatsen te kunnen zetten. Gelukkig was Merel bereid om met ons mee te gaan. De wedstrijd startte en het was Klick die als eerst wist te scoren. Gelukkig hadden wij al vrij snel ons antwoord klaar door de gelijkmaker te scoren en zelfs de voorsprong te pakken: we waren dus aan elkaar gewaagd! Klick scoorde vervolgens weer de gelijkmaker, maar wij pakten steeds de voorsprong en stonden in de rust zelfs een paar doelpunten los (3-6). De tweede helt begonnen we goed door meteen te scoren, maar Klick liet zich niet zomaar gewonnen. Met onder andere een (terechte) strafworp en een discutabel doelpunt na een duwfout kwamen ze tot op 2 doelpunten afstand te staan (7-9). Gelukkig hield DAKOS het hoofd koel en met een eindstand van 8-11 konden de punten mee naar Someren! Dit is dus 3 keer winst op rij voor DAKOS 2! Het zou schitterend zijn om deze reeks voort te zetten, dat zou dan aanstaande zondag moeten gebeuren tegen de Korfrakkers in Erp onder de bezielende leiding van onze nieuwe coach Linda! Het zou mooi zijn om nog wat hogerop te komen in de ranglijst, net zoals onze inmiddels ex-coach het hogerop zoekt in de Franse wintersportgebieden. Yvon, hartstikke bedankt namens het hele team en heel veel succes in Frankrijk, au revoir!
DAKOS 1 schreef op 24 januari 2017 om 10:01
Afgelopen zondag 22 januari speelde Dakos 1 uit tegen Klick’15. De thuiswedstrijd tegen hen werd helaas verloren met 7-15. Op dat moment was Klick’15 op alle vlakken de betere partij. Voor ons dan ook de taak om de vorige wedstrijd snel te vergeten en te kijken naar vandaag en het beste eruit te halen. In de eerste minuten van de wedstrijd moesten beide partijen even zoeken, waarna Dakos de score opende. Helaas volgde Klick’15 snel. Waarna het 2e vak aan de aanval startte. Dakos wist hierin tweemaal te scoren. Na de vakwissel scoorde Klick’15 ook direct weer. Hierna volgde een fase waarin het aanvalsvak erg moest zoeken en niet koos voor de juiste kansen. Klick’15 profiteerde van deze mindere fase bij ons en nam de voorsprong over, waardoor wij met een 5-4 achterstand de rust in gingen. In rust duidelijk besproken dat er kansen lagen vandaag, maar dat we de koppies omhoog moesten houden en even ons vertrouwen moesten herpakken. Met die opdracht startten we aan de tweede helft, waarin helaas Klick’15 de eerste partij was die aan scoren toekwam, zij breidden hun voorsprong uit naar 7-4. Het aanvallen binnen de vakken van Dakos begon eindelijk de juiste vorm aan te nemen en ook verdedigend stond het goed. Dit resulteerde in een opmars van Dakos. Langzaamaan pakten wij de aansluiting terug en 3 minuten voor tijd, kwamen we zelfs nog op voorsprong (10-11). Nu was het zaak om dit zo te houden, echter was ook Klick’15 gretig aan het vechten voor de punten. Zij wisten in de laatste minuten ook nog eenmaal te scoren. Waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel (11-11). Een terechte uitslag voor een wedstrijd waarin Dakos zich goed heeft teruggevochten na een slechtere fase in de wedstrijd. Hopelijk biedt dit vertrouwen bij iedereen voor de volgende wedstrijd op het programma; komende zondag spelen we namelijk uit tegen ONA/Astrantia, waar we weer wat puntjes weg moeten gaan snoepen. Alle support is van harte welkom om half 1 in Overasselt.
Coaches D1 schreef op 21 januari 2017 om 23:44
Een goede uitwedstrijd tegen de koploper! Vooraf aan de wedstrijd duidelijk gemaakt: meiden wij hebben hier niets te verliezen, laat zien wat je kunt. En dat hebben wij vandaag gezien, de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Wel verloren met 12-7, de thuisploeg maakte gretig gebruik van de makkelijk gegeven strafworpen, 7x waarvan ze er 5 binnen gooide (ook 'n kunst), DAKOS kreeg slechts 1 strafworp en helaas deze werd niet benut! Meiden jullie hebben ons verrast en dat smaakt naar meer! Volgende week thuis tegen Peelkorf, dan gaan we voor de winst...
Dakos B1 schreef op 21 januari 2017 om 18:11
Vandaag hadden we een spannende wedtrijd tegen de koploper, we gingen goed van start door meteen een doelpunt te scoren. Gauw genoeg scoorde swift 1-1, we gingen de rust in met 2-3. Daarna scoorde wij alweer snel genoeg 3-3, toen wisten wij een gat te slaan van 2 doelpunten en stond het dus 5-3. Swift maakte het nog heel spannend door 5-4 te scoren en in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde wij nog een doelpunt. Dus een mooie eindstand van 6-4.
DAKOS D3 schreef op 21 januari 2017 om 16:32
Vandaag de wedstrijd tegen Klimroos D1. Zij staan op de tweede plek, maar in de uitwedstrijd tegen hen verloren we net in de slotfase. Dus vandaag wilde we het ze weer moeilijk maken. Al snel merkte we dat het lastig was. Klimroos zat er goed op, waardoor DAKOS moeilijk kon gooien en vrij kon komen. Hierdoor hadden we veel balverlies. De verdediging was niet alert en zo kon Klimroos al snel op voorsprong komen. DAKOS had het moeilijk het wilde aanvallend niet echt lukken en als we de bal hadden werd deze ook snel weer in de handen van de tegenstander gegooid. Klimroos was gewoon net een tandje scherper en sneller en DAKOS had hier geen antwoord op. De ruststand was dan ook 0-5. In de rust hebben we besproken om aanvallend meer te bewegen en verdedigend nog alerter te zijn. We begonnen dan ook beter aan de tweede helft. Onze aanval kreeg enkele kansen, maar helaas werden deze niet benut. Ook verdedigend ging het beter, we waren alerter en konden er enkele ballen uithalen. Na de vakwissel had de aanval er weer meer moeite mee. Zij kregen dan ook minder kansen. Verdedigend lieten we op het einde ook nog wat steekjes vallen, waardoor Klimroos nog kon scoren. Eindstand 0-8. Wel een betere tweede helft gezien. Laten we dit vasthouden voor volgende week!
Gevonden voorwerpen schreef op 21 januari 2017 om 11:10
Week 3 gymzaal Varendonck: *zwarte sjaal met bolletjes * blauw hemd S Hema * d.Blauwe wollen jas 134/140 Hema Van jou? Bel:06 23282849