Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
.
392 berichten.
DAKOS MW 3 schreef op 2 november 2018 om 12:07:
KAMPIOENEN!!!!
Ilse Bakker schreef op 29 oktober 2018 om 11:47:
Wie heeft er toevallig nog 1 korfbal praal staan waar hij of zij niets of teweinig mee doet. Onze dochter zit bij de F-jes. Ze zou er heel blij mee zijn. Groetjes Ilse Bakker. Twanenilsebakker@gmail.com
DAKOS MW3 schreef op 26 oktober 2018 om 11:39:
Daar gaat ie dan....de laatste veldwedstrijd van 2018. Worden we ongeslagen kampioen, of eindigen we samen met DOT bovenaan??? Helaas is het 2e het geval. We kwamen deze wedstrijd niet verder als een 5-3 stand. Waarschijnlijk al het kruit al verschoten in de voorgaande wedstrijden 🙁 Nu is het afwachten wat DOT doet. Zij spelen volgende week nog een wedstrijd. Op naar de zaalcompetitie!!!
DAKOS MW3 schreef op 23 oktober 2018 om 15:55:
Vorige week woensdag kwamen de dames uit Velden bij ons op bezoek. Een aantal 'oude' bekenden uit onze Glorietijd 😀 Verassend genoeg heeft Swift al behoorlijk wat punten laten liggen, maar toch onderschatten we ze niet. Het werd een leuke wedstrijd die tot de rust erg gelijk op ging. We kwamen niet verder als een 8-6 voorsprong. Na rust konden we wel uitlopen naar 4 doelpunten, 12-8. Swift wist terug te komen tot 12-10, maar gelukkig hielden wij ons hoofd koel en floot de scheids de wedstrijd af met een eindstand van 13-11. Op naar de laatste veldwedstrijd van 2018. Dinsdag 23 oktober in Hout Blerick.
DAKOS F schreef op 23 oktober 2018 om 15:40:
De F1 en F2 van DAKOS speelden vanochtend tegen elkaar. Deze keer kregen ze bezoek van vier jonkies uit Lierop, die op dit moment alleen nog trainen, maar wellicht buiten ook wedstrijden gaan spelen. Het werd een leuke wedstrijd, waarbij “de Hei” (oranje) tegen DAKOS (blauw) speelden. De nieuwelingen deden ook mee en voor de een was dat spannend en overweldigend en voor de ander de normaalste zaak van de wereld. Er werd in ieder geval volop gescoord en aan de snoetjes te zien ook hard gewerkt. Eindstand 7-2, de uitslag van de strafworpen was 3-1. Mooi om te zien dat deze meiden zo makkelijk samen korfballen!
DAKOS C2 schreef op 20 oktober 2018 om 14:54:
Vandaag stond voor ons alweer de laatste wedstrijd van de veldcompetitie op het programma. Tegenstander was Corridor C1, een onbekende tegenstander, maar gezien de ranglijst zou het een spannende wedstrijd gaan worden, beide teams hadden even veel punten. We begonnen goed aan de wedstrijd en via een mooie aanval wisten we op een 1-0 voorsprong te komen. Helaas konden we dit niet vast houden en kon Corridor op gelijke hoogte komen: 1-1. Het was een leuke open wedstrijd met kansen voor beide ploegen, helaas hadden wij de pech dat onze kansen er niet in wilde. Helaas kon Corridor nog een keer scoren en kwamen op voorsprong 1-2. Hierna was het rust. In de rust besproken dat er wel een tandje bij mocht en dat we de kansjes af moesten maken. Gelukkig werd het goed opgepakt en waren wij degene die het eerste doelpunt na rust maakten: 2-2. Hierna kwam een fase waarin we een paar goede kansen kregen, maar ook nu wilde de bal er niet in. Aan de andere kant werd in de verdediging een fout gemaakt, waar Corridor van profiteerde: 2-3. Hierna had ik nog steeds het gevoel dat het kon, we kregen ook wel een paar goede kansen, maar geen doelpunt, jammer. Helaas kreeg Corridor een strafworp die ze benutte en er 2-4 van maakte. Dit was wel het keerpunt in de wedstrijd. Het geloof was er niet meer bij DAKOS en onze aanvallen liepen niet meer. Corridor kon nog twee keer scoren en liep uit naar 2-6. Een geflatteerde uitslag en zeker ook niet nodig. Jammer, maar het lukte vandaag gewoon niet om de kansen af te maken. We eindigen deze veldcompetitie op een 5e plaats met 5 punten. Op zich geen slecht resultaat, al denk ik dat er wel iets meer in had gezeten in sommige wedstrijden. We hebben al veel geleerd met z'n allen, maar we hebben ook nog genoeg puntjes waar we aan moeten werken. Nu op naar de zaal, benieuwd wie we daar tegen gaan komen.
DAKOS F1 schreef op 16 oktober 2018 om 20:41:
Afgelopen zaterdag moesten we het opnemen tegen de koplopers....Klimop. We begonnen de wedstrijd geconcentreerd en fel en konden goed bijhouden. Helaas viel de 1-0 net voor de wissel. Ook na de wissel konden we nog aardig mee en kon Klimop niet verder uitlopen dan 2-0. Helaas werd het na rust wat lastiger voor ons. We kwamen moeilijk tot aanvallen en Klimop wist steeds vaker de korf tecraken 5-0. Met goede moed gingen we de laatste 10 minuten in en door hard werken konden we dan toch eindelijk scoren. Eindstand 7-1. Helaas verloren we de strafworpen net met 5-4. Klimop GEFELICITEERD met het kampioenschap! Wij maken ons op voor de onderlinge wedstrijd tegen F2 zaterdag om 10 uur in de Hei.
Midweek 3 schreef op 14 oktober 2018 om 15:32:
Afgelopen woensdag mochten we afreizen naar Vlierden om het op te nemen tegen DOT. Bekend dat dit een fysieke tegenstander is, maar dat kunnen wij ook. Dus kom maar op!!! DAKOS kon de opening scoren, maar vervolgens werd het 1-1, 1-2 en 2-2. Toen wisten we een gat te slaan van 2 doelpunten en gingen we vervolgens rusten met 3-5. Na de rust was het natuurlijk belangrijk om als eerste te scoren en dat lukte 3-6. De scheids liet veel toe, waardoor het vooral in het eerste verdedigingsvak al lang niet meer op korfballen leek, maar daardoor waren we des te blijer dat de wedstrijd beëindigd werd met een eindstand van 6-7. Het drankje op de overwinning hebben we maar in de kantine in de Hei genuttigd. Vooralsnog ongeslagen bovenaan, komende week spelen we thuis tegen Swift. Hier kunnen we wel gewoon echt tegen korfballen.
Eva schreef op 13 oktober 2018 om 15:30:
Ik heb deze wedstrijd met de f2 meegedaan . We moest tegen odc in heusden. We hebben verloren met 6-3. Maar we hebben wel de strafworpen gewonnen met 2-3. Ik heb er in de wedstrijd 1 gescoord en met de strafworpen ook 1. Het was in de wedstrijd makkelijk overspelen maar moeilijk scoren. Ik vond het een leuke wedstrijd.
Eva schreef op 13 oktober 2018 om 14:47:
DAKOS C2 schreef op 13 oktober 2018 om 13:31:
Vandaag moesten we naar Sint-Oedenrode om te spelen tegen Odisco C1. Een onbekende tegenstander, maar gezien de stand op de ranglijst zouden we vandaag toch een kans moeten maken. Helaas was het begin van DAKOS niet zo goed, we waren niet goed genoeg geconcentreerd en we speelden slordig en het tempo lag veel te laag. Dit resulteerde vrij snel in een achterstand: 1-0. Gelukkig hadden we hier een antwoord op en na een mooie aanval maakte we de 1-1. Helaas konden we dit niet vasthouden en lieten we ons te makkelijk verrassen en kon Odisco de 2-1 maken. Dit was ook de ruststand. In de rust besproken dat er wel een tandje bij mocht, want we hoefden dit echt niet te verliezen. Gelukkig ging het in de tweede helft wel wat beter. We kwamen verdiend op 2-2. Helaas lieten we ons in de verdediging nog te makkelijk verrassen en kon Odisco weer de voorsprong pakken: 3-2. Hierna volgde een betere fase van DAKOS, we kregen betere en meer kansen in de aanval en verdedigend werd het wat beter. We kwamen terug tot 3-3 en even later werd het zelfs 3-4 voor ons. Helaas wisten we dit niet vast te houden, het spel werd fysieker en de scheids ging wat beslissingen nemen waar ik mijn vraagtekens bij had. Odisco kwam terug tot 4-4 en even later namen ze weer een voorsprong: 5-4. We wilden zeker niet met lege handen naar huis en we deden er alles aan om een resultaat te halen, we wisten de 5-5 te maken. De laatste minuten waren zeer spannend, want aan beide kanten kon hij vallen, helaas hadden we wat pech en wilde de bal er niet meer in, gelukkig hield de verdediging het ook nog goed dicht. Eindstand 5-5, een leuke en spannende wedstrijd! Goed gespeeld meiden, volgende week alweer de laatste wedstrijd op het veld, hopelijk kunnen we dan ook nog wat punten pakken.
Ellen en Angele schreef op 11 oktober 2018 om 18:28:
Denken jullie nog aan de Groteclub actie! boekjes kun je nog inleveren tot 25 okt bij Ellen Winkelmolen karspoor20 of Angele Derix karspoor22. Je kunt ze ook inleveren in het keukentje van het sportpark!
TC schreef op 6 oktober 2018 om 08:40:
Wat 'n scores bij de midweek 🙂 MW1 17x, MW2 15x, MW3 22x
Midweek 3 schreef op 3 oktober 2018 om 22:14:
Thuis tegen Roka op gras. Tegenstanders kwamen net zo laat op het veld als wij vorige week bij de tegenstanders, dus wij waren alert. De wedstrij begon en na twee keer kniperen met de ogen stond er al 1-1 op het scorebord. Tot 6-6 ging het aardig gelijk op maar nog voor rust konden we 4 doelpunten voorsprong pakken. Na de rust wisten wij wederom binnen een minuut te scoren en was het inmiddels 11-6. We hielden het doelpuntenkanon aan tot een eindstand van 22-10. Nu op naar DOT volgende week. Hopelijk kunnen we het vele scoren nog even doorzetten, dat kunnen we wel gebruiken
DAKOS F2 schreef op 30 september 2018 om 11:07:
Zaterdag 29 September was de wedstrijd tegen Klimop. Wij hebben super goed ons best gedaan maar hadden geen kans tegen klimop. Uitslag 0-9. Strafworpen was 1-2 geworden. Toch waren de dames trots op zichzelf. Ze hadden bijna gewonnen met de strafworpen👌. Volgende week hebben wij geen wedstrijd. Over 2 weken gaan we er weer tegenaan.
DAKOS C2 schreef op 29 september 2018 om 16:00:
Vandaag moesten we naar Oirlo om te spelen tegen SVOC C1. Zij stonden op de eerste plaats, dus het zou een lastige opgave gaan worden. Maar DAKOS begon goed aan de wedstrijd en pakte de leiding: 0-1. Helaas had SVOC hier snel een antwoord op en kwam terug tot 1-1. Maar ook aan de andere kant lag de bal er weer snel in en kwamen we weer op voorsprong: 1-2. Niet snel daarna kreeg SVOC een strafworp, die benutte ze en kwamen op 2-2. Maar ook hier hadden we weer een antwoord op en maakte er 2-3 van. SVOC werd sterker en kwam terug tot 3-3. Eind leuk en goed begin van de wedstrijd. Helaas ging het hierna minder goed bij DAKOS. SVOC speelde vooral rond en snee in zonder bal, omdat wij teveel op de bal gefocust waren lieten we ons te vaak voorbij lopen en hier ontstonden grote kansen uit voor SVOC. Bij ons liep het aanvallend allemaal niet zo lekker meer, het rondspelen kwam niet van de grond, we gingen elke bal zomaar omhoog gooien en wilde alles via de steun doen. Ook raakte we veel teveel ballen kwijt, omdat ze slecht gegooide werden. Ruststand 7-3. In de rust even duidelijk besproken hoe het beter moest. Gelukkig ging de tweede helft iets beter, SVOC maakte er wel 8-3 van, maar daarna wisten wij ook nog 2x te scoren en stond het 8-5. Helaas konden we het niet vasthouden en was SVOC ook wel heel scherp vandaag. Eindstand 11-5. Een verdiende nederlaag en genoeg leerpunten. Wel een goed begin van de wedstrijd, nu nog leren vasthouden!
Midweek 2 schreef op 27 september 2018 om 07:04:
Na de 1e twee wedstrijden hadden we goeie hoop op wederom een leuke wedstrijd. (wedstrijd 1 DAKOS MW2-ODC MW 4-5, wedstrijd 2 PeelkorfMW - DAKOS MW29-6) Vorige wedstrijden, mooie aanvallen, ondanks dat het hele team eigenlijk nieuw is en nog nooit met elkaar gespeeld heeft. Even zoeken af en toe. Maar agh. Dat hoort erbij toch? Nu op naar Melderslo. De eerste helft was het duidelijk, Om en om scoren is de beste omschrijving. Niet een keer 2 doelpunten verschil. Ruststand 7-6.. Met o.a. Mandy erg scherp op de korte afstand! Helaas wist Melderslo in de 2e helft wel het gat van 2 doelpunten te slaan, waar we niet van terug hadden. De eindstand kwam op 8-12. Wel wederom een leuke gelijkopgaande pot!
Midweek 3 schreef op 26 september 2018 om 22:35:
Peelkorf MW1 - DAKOS MW3. We kwamen een beetje laat aan in Ijsselsteyn. Hierdoor hadden een aantal van ons had nog geen bal geraakt toen de wedstrijd begon tegen een jong Peerlkorf, dus dat beloofd wat....dachten we. Echter het tegendeel bleek. Wij waren degene die het eerste doelpunt scoorden en liepen vervolgens uit tot 0-3 en 4-7 met rust. Dit bleek voor ons de warming up, want het scoren ging de 2e helft moeiteloos door. We speelden over het algemeen mooie en lange aanvallen en verdedigend stond het ook allemaal prima. Uitslag 9-18🤤
DAKOS 2 schreef op 23 september 2018 om 13:31:
Het komende seizoen zullen de verslagen van onze wedstrijden en andere interessante gebeurtenissen te volgen zijn op ons Instagram account: @dakos_2 Volg ons om de hoogte te blijven en heb je geen instagram, maak dan nu een account aan 👍🏻👍🏻
F1 schreef op 23 september 2018 om 07:16:
Wij speelde vandaag thuis tegen Klimop. Helaas gingen zij er met de winst vandoor. Eindstand 2-7. Strafworpen uitslag 3-4. Het was een sportieve wedstrijd.