Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
.
441 berichten.
F1 schreef op 24 maart 2019 om 14:07:
Laatste zaalwedstrijd van het seizoen hebben we gespeeld tegen Klimop in Asten. En wat voor wedstrijd....Klimop is over het algemeen net een maatje te groot voor ons. Maar vandaag hebben we duidelijk laten zien wat we geleerd hebben afgelopen zaalseizoen. We kwamen voor op 1-0 en konden dat best een tijd volhouden. Ook na het gelijk spel en de nipte achterstand bleven we in de voetsporen van Klimop. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het bleef spannend tot het einde wat een 7-6 eindstand opleverde. Dus helaas net verloren, maar kei goed gespeeld. De strafworpen die we in de rust hebben genomen was 5-6 geworden, dus die hadden we sowieso gewonnen. Al meta, veel doelpunten gescoord vandaag....op naar het veldseizoen. De F2 spelen zaterdag hun laatste wedstrijd.
Midweek 3 schreef op 24 maart 2019 om 13:52:
Natuurlijk ook een dikke proficiat voor de C2. Hopelijk hebben jullie er met z'n allen een knalfeest van gemaakt!
vervolg DAKOS C2 schreef op 23 maart 2019 om 21:21:
Een fantastische prestatie als je bedenkt dat we dit zaalseizoen elke week in een andere samenstelling hebben gespeeld. Mede door kleine en grote blessures, weekendjes weg en afwezigen. Toch hadden we elke week een team bij elkaar en wisten we keer op keer te winnen. De ene wedstrijd ging beter als de andere. Helaas werd er ook een wedstrijd verloren, maar ik denk achteraf dat dit wel een goede wake up call was dat ze er nog niet waren. De wedstrijden tegen de concurrenten werden gewonnen en toen zij tegen elkaar punten verspeelden wisten we dat we het niet meer weg zouden geven. Een fantastische prestatie van deze leuke en gezellige groep. Soms iets te gezellig op de trainingen, maar tijdens de wedstrijden staan ze er altijd als een team. Na de wedstrijd hebben we een feestje gevierd in het kleedlokaal en gingen de meiden met kleren aan in de polonaise onder de douche. Daarna hebben we nog een feestje in de kantine gebouwd met de ouders en vervolgens hebben we een mooie rit gemaakt door Lierop, Someren-Heide en Someren met een prachtig versierde kar samen met de C1. Na deze leuke rit zijn we als team naar Anouk gegaan en hebben daar lekker samen gegeten. Als afsluiting van deze leuke dag hebben de meiden nog samen een (slaap)feestje. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor deze prachtige dag. Allereerst het bestuur voor de medailles, de ouders voor de mooie shirts en cadeautjes, de platte kar en het lekkere eten en Hans bedankt voor de snacks. Nu op naar de buitencompetitie, een hogere indeling benieuwd wat we daar in kunnen laten zien. Maar nu eerst nog even nagenieten van deze prachtige dag. Bedankt allemaal!
DAKOS C2 schreef op 23 maart 2019 om 21:12:
Vandaag was het eindelijk zover: onze kampioenswedstrijd. Al weken ging het erover en nadat we twee weken geleden wonnen van toen nog de nummer 2 stonden we op het punt om het kampioenschap binnen te halen. Afgelopen donderdag hadden we spandoeken gemaakt met z'n allen, dus we waren er helemaal klaar voor. Tegenstander van vandaag BIO C1 uit Veldhoven. Zij staan helemaal onderaan en hadden nog geen wedstrijd gewonnen. De uitwedstrijd destijdens tegen hen was een hele matige, de score had toen vele malen hoger uit kunnen vallen, maar wij maakten onze kansen niet af. Dus vandaag aan ons de taak om een betere wedstrijd neer te zetten. Het was inmiddels 5 voor 1 en de tribune stroomde vol met publiek. De wedstrijd begon en de eerste minuten was DAKOS zoekende. Er kwamen niet heel veel kansen en het spel was te sloom. Maar gelukkig was het bij BIO hetzelfde, en bleef het even 0-0. Maar gelukkig wist DAKOS op voorsprong te komen, door een mooi afstandsschot van Sanne werd de 1-0 op het scorebord gezet. En vrij snel hierna wist Anouk een klein kansje te benutten: 2-0. Daarna mocht het andere aanvalsvak het laten zien. Zij wisten vrij snel te scoren en Aukje maakte er met een klein kansje 3-0 van. Aan de andere kant was het spel van BIO vrij traag, maar wij zaten er goed tussen en hierdoor hadden we de bal vaak snel weer terug. Onze aanval wist nog een keer te scoren en Lotte maakte de 4-0 met een klein kansje. Het andere vak ging weer aanvallen en ze kregen voldoende kansen, maar er werd soms ook slordig gespeeld en te gehaast gegooid waardoor we de bal meteen weer kwijt waren. Gelukkig pikte de verdediging deze er dan weer snel uit. We liepen nog uit naar 5-0 door een doorloopbal van Sanne en vlak voor rust werd het zelfs 6-0 door een klein kansjes van Kim. Hierna was het rust. Een prima eerste helft, nu vasthouden. Ook zouden we het fijn vinden om een keer de nul te houden en de score te verdubbelen. Na rust maakte Vera haar rentree na ruim twee maanden blessureleed. En hoe! Ze wist meteen te scoren: 7-0. En vrij snel hierna knalde Janne de 8-0 binnen met een mooi afstandsschot. Het andere vak ging weer aanvallen. Maar ze waren soms slordig en te gehaat en dit leverde onnodig balverlies op. BIO speelde in de tweede helft ook wel wat sterker en kreeg enkele goede kansen, maar we hielden nog de nul. Onze aanval maakte er 9-0 van door een afstandsschot van Sanne. Hierna moesten we dan toch een tegentreffer incasseren. BIO scoorde van afstand de 9-1. Hierna volgde even een fase waarin DAKOS het wat lastiger had en het even niet lukte, BIO kreeg nog enkele goede kansen, maar gelukkig butste de bal er uit. We gingen nog voor een slotoffensief. We maakte de 10-1 met een klein kansje van Femke. En even later maakte de Aukje de 11-1 van afstand. Als laatste wist Lotte van afstand te scoren en er 12-1 van te maken. Vrij snel hierna was het afgelopen. KAMPIOENEN!!!! Een geweldige wedstrijd met veel doelpunten. Goed gedaan meiden!
Midweek 3 schreef op 17 maart 2019 om 14:23:
Kampioenswedstrijd. Minimaal 1 punt is voldoende, maar met tegenstander Swift wordt dit nog een hele opgave. Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat. Super fanatiek, maar wel heel gemoedelijk. Vanaf minuut 1 is dit een gelijkwaardige strijd, dus het bleef spannend tot het einde. We begonnen met een achterstand, maar deze wisten wij meteen om te zetten naar een gelijkspel en voorsprong. Echter deze voorsprong bleef elke keer maar 1 doelpunt. Kort voor rust hadden we de kans om 2 doelpunten voorsprong te pakken, maar helaas ook toen maakte Swift nog gelijk. Met nog 10 seconden op de klok ging een ver afstandschot er nog in voor Dakos, ruststand 7-6. Tweede helft hetzelfde beeld. Twee aan elkaar gewaagde ploegen. We wisten elke keer de voorsprong te pakken, maar verder dan 1 doelpunt kwamen we niet. Met een 12-11 stand blies de scheidsrechter op tijd de wedstrijd af, zodat het kampioenschap gevierd kon worden!!!
Lotte B en Lana F1 schreef op 17 maart 2019 om 14:06:
Wij mochten gisteren met DAKOS D3 meedoen. Dit was heel spannend, omdat we nog nooit in 2 vakken hebben gespeeld en ook niet met een korf op 3,0 meter. We hebben helaas verloren met 3-0, maar vonden het erg leuk om mee te doen. Groetjes Lotte en Lana
Midweek 3 schreef op 17 maart 2019 om 14:03:
Speelsters en leiding DAKOS C1 GEFELICITEERD met jullie kampioenschap!!!
DAKOS C2 schreef op 17 maart 2019 om 13:14:
Wij feliciteren DAKOS C1 & MW3 met hun behaalde kampioenschap. A.s. zaterdag spelen wij onze kampioenswedstrijd! We hebben er zin in!
DAKOS C2 schreef op 12 maart 2019 om 13:26:
Afgelopen zaterdag stond voor ons de belangrijke wedstrijd tegen DSV C1 op het programma. Helaas moesten we het doen zonder onze vaste coach, maar Meike heeft haar uitstekend vervangen. DAKOS startte fel aan de wedstrijd en was de hele eerste helft de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een 1-3 ruststand. Na rust werd DAKOS slordiger en ging onnodige fouten maken. We lieten DSV nog terugkomen in de wedstrijd. Gelukkig de overwinning wel over de streep kunnen trekken. Einstand 3-5. Dat betekend dat we nu 3 punten los staan en op zaterdag 23 maart bij winst het kampioenschap binnen kunnen halen. We spelen dan om 12:55u thuis in de Postel, we hopen op veel publiek!
MIDWEEK 3 schreef op 12 maart 2019 om 10:14:
KAMPIOENEN, KAMPI, KAMPIOENEN!!!! Hoppa in the pocket MIDWEEK 3!!!!
DAKOS F1 schreef op 10 maart 2019 om 18:49:
Wij moesten na de F2 spelen en onze tegenstander was Klimop. We weten da tg ze een maatje te groot zij n voor ons, dus de uitdaging is zo weinig mogelijk doelpunten tegen krijgen. Dit lukte de eerste 10 minuten perfect. Klimop wist namelijk niet te scoren. Super knap verdedigd dus. Ook de rest van de wedstrijd ging goed. Wij wisten zelfs een keer te scoren en Klimop scoorde ook 1x voor ons. Eindstand 2-6. De strafworpen wisten wij ook weer een keer te winnen, met 4-3. Al met al een goed resultaat. Op naar de laatste wedstrijden op 23 maart.
DAKOS F2 schreef op 10 maart 2019 om 13:57:
Carnaval achter de rug dus weer tijd voor een wedstrijdje korfbal. I.v.m. wintersportvakanties was ons teampje aangevuld met speelsters uit Lierop. We moesten vandaag tegen ODC. Het ging aardig en we wisten vandaag 4 keer te scoren. Dat is erg knap. Helaas kregen we er 8 tegen. Maar met de strafworpen wonnen we met 2-3. We gaan goed vooruit en leren elke week meer. Top!
Midweek 3 schreef op 8 maart 2019 om 21:59:
Nog 3 belangrijke wedstrijden op het programma...2x HBSV en 1x Swift thuis. Dinsdag 26-02 speelden we een inhaalwedstrijd uit tegen HBSV in Venlo. Deze wedstrijd was eerder uitgevallen i.v.m. sneeuwval. We wisten van de buitencompetitie dat dit een lastige tegenstander zou zijn, toen hadden wij namelijk verloren van hen, dus moesten we vanaf minuut 1 scherp zijn. Het bleek dat we ná minuut 1 scherp waren, want binnen 1 minuut stond al 1-0 op het scorebord. Gelukkig liepen wij daarna uit naar 1-6 en 3-8 was de ruststand. De wedstrijd liep behoorlijk gemoedelijk totdat er een wissel was aan de kant van HBSV (nog voor rust). Één tegenstander zorgde ervoor dat het 2e aanvalsvak van hun erg fysiek werd en op alles en iedereen (zelfs hun eigen scheids en speelsters) commentaar hadden. Uiteindelijk hadden zij er alleen maar hunzelf mee, waardoor zij de 2e helft helemaal niet tot scoren toe kwamen. Aan het eind van de wedstrijd namen ze niet eens meer de moeite om fatsoenlijk te verdedigen, waardoor de eindstand 4-15 was. Dit betekend dat wij met nog 2 wedstrijden te gaan 4 punten los staan op de nummer 2. A.s. maandag spelen we in Varendonck onze kampioenswedstrijd tegen Swift. Spannend, want dit is een gelijke tegenstander voor ons.
Midweek 3 schreef op 8 maart 2019 om 21:45:
Woensdag 20-02 speelden wij de wedstrijd van Midweek 1. Zij hadden namelijk maandag de 18e onze wedstrijd gespeeld tegen ODC en deze gewonnen voor ons met 10-5. De druk lag dus hoog. De tegenstander voor ons was DES uit Vierlingsbeek, totaal onbekend. Wat wel bekend was, dat zij bovenaan de poule staan en kampioen willen worden. Zoiets moet je natuurlijk niet tegen ons zeggen, dus we zetten ons beste beentje voor. De tegenstanders keken al verbaasd en zagen dat ze de vorige wedstrijd andere tegenstanders hadden als nu, maar dachten wel kans te hebben als jonge hertjes. Niets bleek minder waar. Onze geoliede machine kwam snel tot gang en via 2-0, 3-1 gingen we rusten met een 7-3 stand op het scorebord. Ook de 2e helft lieten we het niet afweten en kwamen we totaal niet in gevaar. Eindstand was 13-6.
Midweek 3 schreef op 8 maart 2019 om 21:12:
Nog wat verslagen van onze wedstrijden...we lopen een beetje achter 😉 Woensdag 13-02 moesten we uit tegen Arcades in Deurne. Niet een al te moeilijke tegenstander. We begonnen de wedstrijd goed met 0-1 en 1-1 en liepen vervolgens voor rust al uit naar 1-7. Na rust eigenlijk hetzelfde beeld, wij gingen door met scoren. Helaas lieten we Arcades wel meer scoren, maar verder als 6 doelpunten konden zij niet komen. Eindstand 6-16.
F jes schreef op 26 februari 2019 om 10:10:
Afgelopen zaterdag speelde de F2 van DAKOS tegen een aantal nieuwe F speelsters. Spanning op de gezichten, maar bij het eerste fluit signaal verdween dit meteen. Het werd een leuke wedstrijd, waaruit duidelijk bleek dat de F2 al wat meer wedstrijd ervaring heeft en een paar hele mooie goals scoorden! Super gedaan meiden. Ook de nieuwelingen werden gedurende de wedstrijd steeds beter en scoorden uiteindelijk ook 3 keer waarin de wedstrijd eindigde in een 5 - 3 overwinning voor de F2. Goed gedaan allemaal. Het spel eindigde in de laatste seconden in een 7 - 7 gelijkspel. Op nu naar de buitencompetitie. Daarna speelde de F1 tegen de nieuwe "oudere" meiden en dat was toch een groot verschil. De F1 scoorde erg makkelijk (knap hoor!) en na de eerste helft hebben we andere teams gemaakt waardoor alle speelsters wat beter konden korfballen. Dit ging veel beter en zo was het voor alle meiden een leerzame ochtend! Nu op naar de carnaval! ALAAF!
Mw2 schreef op 19 februari 2019 om 23:35:
Vanavond een uitje naar Grubbenvorst voor een wedstrijd tegen lottum. Een paar zieken, en een zwangere bracht dat we aankwamen met een gemengde delegatie, en zonder shirts. Oeps vergeten! Gelukkig lag er wat aan zaalvoetbal reserveshirts, beheerder bedankt! Ze brachten geluk. Na een 3-3 ruststand was de einduitslag 6-9 voor DAKOS. Na 9 wedstrijden nog steeds aan kop. Met nog 3 wedstrijden te gaan vragen we julie alvast vrij te houden op onze laatste thuiswedstrijd op MAANDAG 18 maart om 21.00u in de Varendonck. 27 mrt spelen we de laatste wedstrijd uit tegen peelkorf maar we hopen dat de beslissing op maamdag 18 mrt al mag vallen. Komt dat zien!
Midweek/Recreanten schreef op 19 februari 2019 om 10:16:
Gisterenavond speelde een team met vanalles wa (midweekspeelsters en recreanten) thuis tegen ODC. Het was even wennen waardoor we tegen een 0 - 3 achterstand aan keken na 15 minuten. Net voor rust kwamen we terug tot 2 - 3 en na rust wisten we elkaar beter te vinden waardoor we uiteindelijk wonnen met 10 - 5! Rode koppies, een goede scheidsrechter en een sportieve wedstrijd. Dus ging het samenraapsel met een goed gevoel naar huis!
DAKOS C2 schreef op 16 februari 2019 om 14:05:
Vandaag speelden we tegen Winty C1. Net al de weken hiervoor begonnen we niet goed, waardoor we op achterstand kwamen: 0-1. Gelukkig ging het daarna beter bij DAKOS. Onze aanval kreeg voldoende kansen, maar de bal wilde er niet in. Gelukkig viel de 1-1 en daarna liepen we snel verder uit met mooie doelpunten en er werden mooie acties gemaakt. Ruststand 5-1. Na rust was het weer Winty dat als eerste scoorde: 5-2. We hadden even moeite om weer in het juiste ritme te komen en de goede kansen te vinden. Maar gedurende de tweede helft liep het weer beter, er kwamen weer veel kansen en goede acties. We liepen uit naar een 8-2 einstand. Een leuke wedstrijd gezien met goede inzet. Nu even vrij en genieten van Carnaval. En dan op zaterdag 9 maart de kraker tegen nummer 2 DSV C1, dit beloofd een spannende pot te worden in de strijd om het kampioenschap!
TC schreef op 13 februari 2019 om 22:06:
Movement Varendonck 25-26-27-28 feb, vrijdag 1 maart begint de carnaval. Dat betekent dat in deze week alleen de trainingen in de Postel, gymzaal Lierop en gymzaal S-Heide doorgaan. De overige teams hebben GEEN training, mocht je als aanspreekpunt toch iets willen doen ga dan lekker naar buiten voor 'n conditietraining!