Online cursus Juryvoorzitter

In de zaal gaan zowel ons Junioren A1 als onze Senioren 1 weer spelen met schotklok! Hiervoor hebben wij extra vrijwilligers nodig!

Voor iedereen die zich wil laten (bij)scholen tot juryvoorzitter is er in november de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van de twee online sessies. Deze worden gehouden op 3 en 4 november vanaf 19.30 uur. Wanneer jij aanwezig bent geweest krijg je het certificaat tot juryvoorzitter en ontvang je de handleiding/cursusboek voor juryvoorzitter.

Wij verwachten van de juryvoorzitter dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het juist functioneren van de jurytafel bij wedstrijden waar met schotklok gespeeld wordt als ook het toezicht op naleving van de voor de wedstrijd geldende reglementen en bepalingen, voor, tijdens en na de wedstrijd. Je bent een officiële vertegenwoordiger van het KNKV en maakt onderdeel uit van het arbitrageteam.

Deelname aan de bijeenkomst kost € 5,00. Je kunt je aanmelden via dit formulier.
De kosten worden vergoed door DAKOS. Doe je mee? Meld je ook even aan bij Linda van den Bosch-Swinkels.
Dan zijn we op de hoogte.

Indien je de cursus juryvoorzitter gevolgd hebt, is het fijn als je hiervoor ook af en toe vrijwilliger wilt zijn. dit hoeft niet ALTIJD als Senioren 1 of A1 thuisspeelt. Hoe meer mensen dit kunnen, hoe meer we die taken kunnen verdelen.

Voel je je fijner bij het bedienen van de tijd of de schotklok, laat dit ook aan ons weten! Hiervoor hoef je niet persé de cursus te doen, maar de cursus helpt je wel met de regels die horen bij het bedienen van de schotklok.

 

Meer info? Linda vd Bosch-Swinkels 0637005274 of secretaris@dakossomeren.nl