NK Korfbal organiseert een PUBQUIZ op 30 December 2020 om 20.00uur.

Het bericht van NK korfbal:

Het jaar 2020 is natuurlijk niet zoals we gehoopt hadden. We missen allemaal het korfballen, de wedstrijden in het weekend, het drankje in de kantine en de gezelligheid op de club.

Graag willen wij (een stel enthousiastelingen) iets terug doen voor korfballend Nederland. Toch nog één keer dat clubgevoel samen met je vrienden, familie en/of teamgenoten van je vereniging een gezellige avond hebben. Niets hoeven te betalen of te organiseren, maar écht even genieten en misschien zelfs een leuke prijs winnen voor je team en/of club!

Omdat wij hebben gezien dat bijna elke korfbalvereniging uit Nederland een pubquiz heeft georganiseerd, leek het ons leuk om hier om een leuke manier op in te spelen. Daarom introduceren wij de NK Korfbalpubquiz oudjaarseditie! Een pubquiz waarbij jullie leden zich in (zelf samengestelde) teams van 1 tot 6 spelers kunnen opgeven en strijden voor de winst. Daarnaast worden de gemiddelde scores van alle deelnemende teams van jullie vereniging ook automatisch bijgehouden in het clubklassement!

Deze pubquiz pakken wij zo professioneel mogelijk aan. Er is een livestream, een gratis loterij, een social wall en nog veel meer! Er zijn prijzen te winnen voor de teams, maar ook voor de vereniging. Uiteraard is het belangrijkste dat we er met z’n allen een gezellige avond van maken.

De NK Korfbalpubquiz begint op woensdagavond 30 december om 20.00u. Om deel te nemen aan de NK Korfbalpubquiz hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website: www.nkkorfbalpubquiz.nl.

Wij hopen dat jullie de bijgevoegde flyer via jullie social media kanalen willen delen, zodat ook jullie club goed vertegenwoordigd is. Tevens is dit dé kans om kampioen van Nederland kan worden! 😉

Mochten er vragen zijn, mail naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl

Flyer Pubquiz

WIE DOET ER MEE? Meld je aan met je teamgenoten en ga onderling de strijd aan met elkaar!