Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
Puck schreef op 7 december 2021 om 19:54
Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Klimop. Het ging goed want binnen de eerste minuut was het al 1-0. Maar toen ging het niet zo goed omdat Klimop de hele tijd scoorde. En we verloren helaas met 1-8. Na de wedstrijd kregen we nog een lekkere chocolade letter met een leuke gedichtje van Sinterklaas. Groetjes Puck D1
Lana D1 schreef op 28 november 2021 om 13:38
Gisteren moesten we tegen DSV. Op het veld hadden we ook al tegen DSV gemoeten toen was het 2-2 geworden. De wedstrijd begon goed met de rust stond het 0-5 en na de rust hadden ze iemand van de C ingezet. Dus werd het wat moeilijker voor ons maar toen hadden we nog 2x gescoord. Dus de eindstand was 0-7 en hadden we gewonnen!!! Yes! Groetjes Lana.
Zara Dakos e1 schreef op 28 november 2021 om 12:59
het was een leuke wedstrijd maar op het begin hadden we een klein probleempje want we hadden geen scheidrechter maar gelukkig was Diane er en wouw onze scheidrechter wel zijn. de eerste 10 min. kwamen we voor met 3-0. Linne had twee keer gescoord en jackie 1 keer.de 4-0 werd gescoord door Zara. en de 5&6-0 werden gescoord door Lauren we hadden uiteindelijk met 6-0 gewonnen. we hadden allemaal heel goed gespeeld groetjes Zara
MW4 schreef op 24 november 2021 om 21:58
Oxalis MW2 - DAKOS MW4: in vuur en vlam! Vanavond waren wij goed op stoom. Samen met onze invallers legden we oxalis meteen het vuur aan de schenen. Het ging gelijk op. In de rust hadden we een voorsprong: 4-6. Na de rust hadden we moeite met het vuurtje weer op te stoken. Het stond lang gelijk, maar we waren gebrand om te winnen. Uiteindelijk lukte het Marieke G met een goede afleidingsmanoeuvre om het vuurtje van Oxalis te doven. Eindstand: 6-7. Zelfs tijdens het douchen gingen we nog als de brandweer (naar buiten…). Met de punten in de tas zochten we de nooduitgang en gingen we terug naar Lierop.
Linne E1 schreef op 27 oktober 2021 om 16:42
24 oktober speelden we tegen Swift in Lierop. We hebben met wel 26-0 gewonnen! Iedereen had een keer gescoord en we waren superblij dat we kampioen waren. Daarna hadden we een leuk feestje met een kar met muziek en taart. Hopelijk worden we binnen weer kampioen. Groetjes Linne
Senioren 3 schreef op 17 oktober 2021 om 12:06
We hadden vandaag een lekkere pot voor de boeg, namelijk tegen Rosolo 4 Tijdens de yell nam Desiree de taak van Maartje over door hard Lierop achter de “heja de hei” te schreeuwen. Om 10:30 werd de wedstrijd ingefloten door Monique en we gingen er gelijk met volle moed in! Tessa trapte de wedstrijd af met een mooi afstandsschot helaas kregen we snel erna een afstandsschot tegen. De wedstrijd ging gelijk op, Anne gooide met een wegtrekbal de 2-1 erin we kregen een mooie voorsprong maar deze werd helaas gauw weer teruggezet in een 4-4 en met een 4-5 gingen we de rust in. Door goede aanmoediging en positieve coaching vanuit de bankzitters konden we met frisse moed de tweede helft in. Meike heeft goed doorgetankt op het Fisje van Angele Derix en dit was te zien in de wedstrijd, de diesel kwam op gang en gooide 5 ballen in de korf TOPSCOORDER VAN DE WEDSTRIJD!!!! We hebben ons seizoen heerlijk afgesloten met een 12-8 winst en hiermee een 3e plek bemachtigt in de competitie! Op naar het binnenseizoen. Rosolo, Monique, Dana en natuurlijk onze fanatieke supporters BEDANKT!!
Jackie schreef op 16 oktober 2021 om 13:06
Zaterdag 16-10 was de een na laatste buiten wedstrijd van DAKOS E1 tegen DES uit Vlierlingsbeek. We hadden er veel zin in, en we hadden gewonnen want we hadden goed samengespeeld. De uitslag was 1-12 voor ons, en ook het spel hadden we gewonnen. We staan nog steeds bovenaan, dus volgende week gaan we weer winnen en een feestje bouwen!
Isabel schreef op 10 oktober 2021 om 12:00
Op zaterdag 9 oktober speelde DAKOS C2 tegen De Stormvogels C2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want als we deze wedstrijd winnen zijn we kampioen. In de eerste 5 minuten kregen we een vrije worp. Stormvogels stelde zich niet goed op waardoor wij de bal makkelijk in de korf konden gooien. Helaas lukte het scoren daarna niet meer zo goed. Stormvogels scoorde waardoor het 1-1 stond. Daarna scoorden ze nog een keer, waardoor we bij de rust met 1-2 achter stonden. In de rust gaven de coaches goede tips, zoals zekere ballen gooien en proberen in te snijden. In de tweede helft werden onze aanvallen beter waardoor wij een doelpunt maakten. Daardoor stond het 2-2: lekker spannend! We kregen veel kansen, maar de bal werkte niet mee. Tot in de laatste 30 seconden: we scoorden het winnende doelpunt waardoor we, met nog een wedstrijd te gaan, al kampioen zijn. Een goed begin van het seizoen met dit super leuke team! Groetjes Isabel de Groot van DAKOS C2
Senioren 3 schreef op 3 oktober 2021 om 13:07
Stormvogels 5 vs Dakos 3 Het begon als een regenachtige dag. Dit weerhield ons er echter niet van om present om 9 uur in de auto te zitten naar Luyksgestel! Tijdens het inspelen op het modderveld kregen we goede support van de voetballers op de bank. HEUJ en AW waren de enigste woorden in hun woordenboek. Bij het fluitsignaal gingen we enthousiast van start. Al snel werd de aanval van de tegenpartij vast gezet. Lang werd er vanuit beide kanten niet gescoord, totdat Meike met een slimme actie een strafworp veroorzaakte. Hiermee maakte ze de 0-1. Helaas lieten we snel erna de 1-1 door en gingen we de rust in. Door de regen hebben we een korte rust gehad en begonnen we vol energie met de 2e helft. Even wilden ze de wedstrijd staken, maar Dakos wilde graag doorspelen! Helaas viel door een wegtrekbal de 2-1. Voor een lange tijd werd er door beide kanten niet gescoord, mede door de uitglijpartijen en ballen die door de handen glipten. In de laatste 2 minuten bouwde de spanning op, alles was nog mogelijk!! Door de positieve coaching vanaf de bank en de goede acties werd er een kans gecreëerd. MELISSA scoorde in de laatste minuut van een afstand. Het voelde alsof we kampioen werden. Maar snel wisselen, focussen op de verdediging om alles op alles te zetten om het voor de laatste seconden dicht te houden. Met geluk! Het was een taaie wedstrijd, mede door de weersomstandigheden. De oude dames (55+) van de tegenstanders waren niet heel sportief maar wij konden ons geluk niet op na de wedstrijd. Het voelde als een echte overwinning, vooral nadat we een hoopje deden op Melissa. Gelukkig nemen we toch een puntje mee naar gemeente Someren!!
Dakos E1 Elise van de Mosselaar schreef op 2 oktober 2021 om 17:05
we zijn bij neerkant geweest. en het was heel goed gegaan. ik ben er 2 keer uit geweest. we hebben met 1-8 gewonnen. en nu nog een keer winnen en dan kampioen. groetjes elise
DAKOS E1 schreef op 25 september 2021 om 14:32
Groetjes Lynn
DAKOS E1 schreef op 25 september 2021 om 14:31
Arcades – Dakos E1 Vorige week speelden wij onze eerste wedstrijd tegen arcades. We zijn een nieuw team en moesten even wennen. Toch wonnen we met 5 – 1!! Het ging goed.
DAKOS E1 - MKV E2 schreef op 25 september 2021 om 11:29
IK VOND HET LEUK WANT WE HADDEN MET 19-4 GEWONNEN En IK zelf heb ook een paarkeer gescoord iedereen had wel gescoord van ons tiem en met het spelletje hadden we ook gewonnen dus het was een leuke wedstrijd. groetjes Zara.
Trotse coaches D1 schreef op 11 september 2021 om 14:40
De eerste wedstrijd van het nieuwe korfbalseizoen zit er weer op. En ja hoor, de meiden van de D1 wisten die meteen te winnen!! We vetrokken vandaag vol goede moed naar Reusel om onze eerste officiële wedstrijd te spelen in het 2-vaks korfbal met een gemixt team. Voor alle 11 de meiden was het nieuw, maar ze deden het super. Door goed over te spelen en goed naar elkaar te kijken stonden we in de rust met 0-3 voor. Verdedigend haalden we er veel ballen tussen uit, en brachten we hem goed naar de aanval. Dolblij waren we toen het laatste fluitsignaal ging en er 3-5 op het scorebord stond. De eerste 2 puntjes zijn binnen! Ga zo door meiden!
Linda schreef op 1 juli 2021 om 19:43
Alle foto's van de DAKOSDAG staan nu in het foto album!
Esther Bruijstens schreef op 14 januari 2021 om 10:20
Hoi, voor wie wil, gratis af te halen: een DAKOS vestje, maat 140 (met logo en de naam Anne). Als je interesse hebt, kun je bellen met 06-23608778.
Jolijn van Gastel schreef op 14 november 2020 om 12:52
Dakos vestje gevonden: maat 152, nummer 10 op de voorkant en Natuurlijk Bewegen als sponsor op de achterkant. Als je deze kwijt bent laat maar weten: jolijnvg11@gmail.com
Marion Custers schreef op 26 oktober 2020 om 23:11
Diane héél graag gedaan! Je hebt het dubbel en dwars verdiend...
Diane Engelen schreef op 26 oktober 2020 om 22:18
Bedankt voor het kaartje, de mooie bos bloemen en het boekje. Deze mooie lieve woorden van iedereen hebben mij echt geraakt. Ik had geen mooier afscheid kunnen krijgen BEDANKT!!!!
Diane Engelen schreef op 26 oktober 2020 om 20:21
Na vele mooie jaren in het bestuur te hebben gezeten van DAKOS heb ik vorig jaar het besluit genomen om een stapje terug te gaan doen en dit jaar ermee te stoppen. Ook al was korfbal niet mijn sport, ben ik doordat, ongeveer 16 jaar geleden onze Michelle het zo leuk vond en er perse bij wilde, langzaam aan van het spelletje gaan houden. Van wegbrengende ouder, naar trouwe supporter, hulptrainster, jeugdscheidsrechter, actieve ouder, bestuurslid en vice-voorzutter. Kan ik zeggen dat ik trots ben op deze vereniging met bijna 200 leden, op onze clubkleur (curacao blauw) en naam DAKOS (DAmesKOrfbalvereniging Someren) Ik wil dan ook bij deze iedereen waarmee ik bestuurd heb en in de technische commissie heb gezeten bedanken voor de leuke, gezellige, vaak lekkere en late vergaderingen en je zult me zeker nog vaak naast het veld en in de zaal tegenkomen. Groetjes Diane