Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
DAKOS F2 schreef op 30 september 2018 om 11:07
Zaterdag 29 September was de wedstrijd tegen Klimop. Wij hebben super goed ons best gedaan maar hadden geen kans tegen klimop. Uitslag 0-9. Strafworpen was 1-2 geworden. Toch waren de dames trots op zichzelf. Ze hadden bijna gewonnen met de strafworpen👌. Volgende week hebben wij geen wedstrijd. Over 2 weken gaan we er weer tegenaan.
DAKOS C2 schreef op 29 september 2018 om 16:00
Vandaag moesten we naar Oirlo om te spelen tegen SVOC C1. Zij stonden op de eerste plaats, dus het zou een lastige opgave gaan worden. Maar DAKOS begon goed aan de wedstrijd en pakte de leiding: 0-1. Helaas had SVOC hier snel een antwoord op en kwam terug tot 1-1. Maar ook aan de andere kant lag de bal er weer snel in en kwamen we weer op voorsprong: 1-2. Niet snel daarna kreeg SVOC een strafworp, die benutte ze en kwamen op 2-2. Maar ook hier hadden we weer een antwoord op en maakte er 2-3 van. SVOC werd sterker en kwam terug tot 3-3. Eind leuk en goed begin van de wedstrijd. Helaas ging het hierna minder goed bij DAKOS. SVOC speelde vooral rond en snee in zonder bal, omdat wij teveel op de bal gefocust waren lieten we ons te vaak voorbij lopen en hier ontstonden grote kansen uit voor SVOC. Bij ons liep het aanvallend allemaal niet zo lekker meer, het rondspelen kwam niet van de grond, we gingen elke bal zomaar omhoog gooien en wilde alles via de steun doen. Ook raakte we veel teveel ballen kwijt, omdat ze slecht gegooide werden. Ruststand 7-3. In de rust even duidelijk besproken hoe het beter moest. Gelukkig ging de tweede helft iets beter, SVOC maakte er wel 8-3 van, maar daarna wisten wij ook nog 2x te scoren en stond het 8-5. Helaas konden we het niet vasthouden en was SVOC ook wel heel scherp vandaag. Eindstand 11-5. Een verdiende nederlaag en genoeg leerpunten. Wel een goed begin van de wedstrijd, nu nog leren vasthouden!
Midweek 2 schreef op 27 september 2018 om 07:04
Na de 1e twee wedstrijden hadden we goeie hoop op wederom een leuke wedstrijd. (wedstrijd 1 DAKOS MW2-ODC MW 4-5, wedstrijd 2 PeelkorfMW - DAKOS MW29-6) Vorige wedstrijden, mooie aanvallen, ondanks dat het hele team eigenlijk nieuw is en nog nooit met elkaar gespeeld heeft. Even zoeken af en toe. Maar agh. Dat hoort erbij toch? Nu op naar Melderslo. De eerste helft was het duidelijk, Om en om scoren is de beste omschrijving. Niet een keer 2 doelpunten verschil. Ruststand 7-6.. Met o.a. Mandy erg scherp op de korte afstand! Helaas wist Melderslo in de 2e helft wel het gat van 2 doelpunten te slaan, waar we niet van terug hadden. De eindstand kwam op 8-12. Wel wederom een leuke gelijkopgaande pot!
Midweek 3 schreef op 26 september 2018 om 22:35
Peelkorf MW1 - DAKOS MW3. We kwamen een beetje laat aan in Ijsselsteyn. Hierdoor hadden een aantal van ons had nog geen bal geraakt toen de wedstrijd begon tegen een jong Peerlkorf, dus dat beloofd wat....dachten we. Echter het tegendeel bleek. Wij waren degene die het eerste doelpunt scoorden en liepen vervolgens uit tot 0-3 en 4-7 met rust. Dit bleek voor ons de warming up, want het scoren ging de 2e helft moeiteloos door. We speelden over het algemeen mooie en lange aanvallen en verdedigend stond het ook allemaal prima. Uitslag 9-18🤤
DAKOS 2 schreef op 23 september 2018 om 13:31
Het komende seizoen zullen de verslagen van onze wedstrijden en andere interessante gebeurtenissen te volgen zijn op ons Instagram account: @dakos_2 Volg ons om de hoogte te blijven en heb je geen instagram, maak dan nu een account aan 👍🏻👍🏻
F1 schreef op 23 september 2018 om 07:16
Wij speelde vandaag thuis tegen Klimop. Helaas gingen zij er met de winst vandoor. Eindstand 2-7. Strafworpen uitslag 3-4. Het was een sportieve wedstrijd.
Trainsters/coaches D3 schreef op 22 september 2018 om 19:48
Vandaag hadden we onze 3e wedstrijd als D-team in het 2-vakskorfbal. Zoals altijd hadden de meiden er weer ontzettend veel zin in. We begonnen de wedstrijd beter als de vorige 2 wedstrijden. Helaas een klein foutje met overnemen in de verdediging, waardoor Svoc op 1-0 voor kwam. In de rust afgesproken om betere ballen te gooien en vooral zo door te gaan met de ballen onderscheppen, wat zeker een kwaliteit is van het team. Aanvallend was het nog steeds lastig om de korf te vinden, maar na de vakwissel wist Noortje via een schot te scoren. 1-1 dus. Verdedigend hadden we het goed onder controle en aanvallend kwamen er meer kansen. Het harde werken werd beloond en Janske wist net voor het eindsignaal de 1-2 te scoren. Super! Meiden ga zo door, met dat fanatisme gaat het zeker lukken om meer wedstrijden te winnen. Wij zijn trots op jullie!
F2 schreef op 22 september 2018 om 17:28
Vandaag mochten we thuis spelen tegen ODC. Deze meisjes waren helaas wel wat beter dan ons. Nadat zij 3 keer gescoord hadden, kwam onze sterspeelsters in het veld. Dat hielp iets, waardoor we toch maar mooi 3x hebben kunnen scoren. Eindstand was uiteindelijk 3-9. Maar... de strafworpen hebben we wel gewonnen! 3-0. Goed gedaan meisjes!
DAKOS C2 schreef op 22 september 2018 om 14:58
Vandaag stond voor ons een thuiswedstrijd op het programma tegen Rooi C2. Na de nederlaag van vorige week, waren we deze week extra gemotiveerd om te winnen. DAKOS startte dan ook goed aan de wedstrijd en onze aanval kreeg meteen een paar goede kansen. Helaas werden deze niet afgemaakt, waardoor het lang 0-0 bleef. Gelukkig stond onze verdediging goed opgesteld en hierdoor kwam de bal weer snel terug in de aanval. Het duurde even, maar na een tijdje wisten we dan toch te scoren, een verdiende voorsprong: 1-0. Gelukkig volgde al snel hierna de volgende treffer en onze voorsprong werd 2-0. We wisselde van vak en ons andere aanvalsvak kreeg ook goede kansen, maar helaas waren ze nog wat gehaast met het afronden. Gelukkig was het snel rust en konden we met een voorsprong naar het kleedlokaal. In de rust besproken om vooral zo door te gaan en het niet weg te gaan geven. Ook in de tweede helft was DAKOS de bovenliggende partij. Rooi wist nog wel terug te komen in de wedstrijd: 2-1. Maar gelukkig lieten wij ons dit keer niet van de wijs brengen. Onze aanval had genoeg kansen, maar helaas wilde niet alle ballen erin. We konden gelukkig wel uitlopen naar 3-1. En vlak voor tijd bepaalde we de eindstand op 4-1. Een mooie overwinning en een prima wedstrijd! Goed gespeeld meiden! Invalsters bedankt voor het meedoen.
Midweek 3 schreef op 21 september 2018 om 09:32
Nog een verlaat verslag van onze 1e wedstrijd seizoen 2018-2019. We moesten thuis tegen Arcadis. We wonnen uiteindelijk met 12-8, maar dat viel niet mee. Het 2e aanvalsvak had moeite om de juiste kansen uit te spelen, waardoor we niet zo makkelijk scoorden. De eerste helft ging aardig gelijk op. De 2e helft namen we de voorsprong, die niet meer in gevaar kwam. Afgelopen week waren we vrij, maar volgende week gaan we er weer tegenaan tegen Peelkorf.
DAKOS F schreef op 20 september 2018 om 11:16
Vorige week hebben we een onderlinge wedstrijd gespeeld met de DAKOS F speelsters. We hadden de teams volledig gemixt waardoor we 2 leuke teams kregen die erg aan elkaar gewaagd waren. Hierdoor werden er ook volop kansen gecreëerd door iedereen en werd er in totaal 10x gescoord. Al met al een hele leuke en leerzame wedstrijd! Zaterdag staan ODC en Klimop weer op het programma. Beide wedstrijden op de Plagge. We hebben er weer zin in.
DAKOS C2 schreef op 15 september 2018 om 18:00
Vanmiddag reiden we af naar Vierlingsbeek om te spelen tegen DES C1. Na een week van kamp en kermis was het maar de vraag hoe we er vandaag in het veld zouden staan. Helaas was dit ook wel meteen te merken, want DAKOS begon zwak aan de wedstrijd. We lieten het allemaal wat makkelijk gebeuren. Er werd niet overgenomen in de verdediging en aanvallend kwam het niet echt van de grond. Dit resulteerde al snel in een achterstand. Gedurende de eerste helft kregen we geen grip op de wedstrijd, we waren heel slordig en ook de concentratie was niet echt aanwezig. Ruststand 3-0. In de rust even goed besproken wat er beter moest. Helaas was het na rust niet veel beter. De aanvallen kwamen niet echt van de grond, we waren veel te snel de bal weer kwijt. Verdedigend ging het nu wel iets beter, maar we konden niet voorkomen dat DES nog een paar keer kon scoren. We keken tegen een 5-0 achterstand aan. Toen waren er nog 10 minuten te spelen. Maar ineens leek DAKOS wakker te worden, want we gingen veel beter spelen. De aanvallen liepen nu wel en we kregen ook goede kansen. We konden ons terug vechten in de wedstrijd. Helaas leidde dit niet meer tot een resultaat. Uiteindelijk verloren we met 6-4. Jammer, want we kunnen het wel. Deze week weer flink trainen, zodat we volgende week weer de puntjes kunnen pakken.
Regiotoernooi schreef op 10 september 2018 om 21:57
DAKOS C2 schreef op 8 september 2018 om 16:12
Ook voor ons stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. We speelden thuis in Lierop tegen de Flamingo's C2. Dit team hadden we al eens op het toernooi gezien, dus we wisten wat onze kansen waren. DAKOS startte zeer goed aan de wedstrijd en de eerste aanval was meteen raak: 1-0. Vrij snel daarna in de volgende aanval was het weer raak en maakte we er 2-0 van. Hierna was het vakwissel. Het tweede aanvalsvak moest nog even hun draai vinden, ze kregen wel goede kansen, maar waren nog te gehaast en slordig. Het duurde even, maar uiteindelijk wisten ze ook te scoren: 3-0 en vrij snel daarna werd het zelfs 4-0 voor DAKOS. Hierna was het weer vakwissel, helaas stond DAKOS nu een beetje te slapen en wisselde te langzaam, daar profiteerde Flamingo's van en maakte 4-1. Vrij snel daarna werd het zelfs 4-2. Dus konden we weer wisselen. Aanvallend werden we slordiger, we schoten veel te snel en gooide slordige ballen, jammer want hierdoor lieten we Flamingo's terug komen in de wedstrijd. Door een afstandsschot wisten ze er zelfs 4-3 van te maken. Gelukkig was het hierna rust en konden we even alles op een rijtje zetten. Na rust werd het er niet veel beterop. DAKOS speelde rommelig in de aanval, veel ballen werden onnodig verloren en ook de kansen die we kregen wisten we niet te benutten. Verdedigend lieten we ook meer steekjes vallen, Flamingo's kreeg zelfs nog een strafworp, maar deze werd gelukkig gemist. De tijd tikte door en het was spannend tot het einde, maar gelukkig wisten we de overwinning over de streep te trekken. Blij met de punten en de goede start van de wedstrijd, in de tweede helft genoeg verbeterpuntjes gezien waar we komende week hard aan gaan werken.
DAKOS F2 schreef op 8 september 2018 om 11:32
Voor de meiden van DAKOS F2 stond vandaag de allereerste wedstrijd op het programma! Wij moesten uit tegen Klimop, Asten. De meiden waar we tegen speelden waren allemaal iets groter en speelden al een heel seizoen, maar we begonnen met frisse moed. Toen het 3-0 was mocht de sterspeelster (5e speelster) meedoen, maar het was nog steeds lastig. Wel zagen we dat de meiden in de wedstrijd al veel geleerd hebben! De einduitslag was 11-1. Op naar volgende week, dan mogen we tegen DAKOS F1 spelen!
DAKOS F1 schreef op 8 september 2018 om 11:19
Op 8 september onze eerste competitiewedstrijd van het seizoen. We moesten uit tegen ODC. Dus in de vroege ochtend op weg naar Heusden. En met succes! Door een schot van Lotte (vd B), kwamen we in de eerste helft op voorsprong. En dit hebben we de hele wedstrijd weten te verdedigen. Er waren nog veel kansen, maar helaas gingen deze er niet in. De strafworpen na de wedstrijd hebben we gelijk gespeeld. Maar met de eerste winst zijn we weer vrolijk richting Someren-Heide vertrokken.
Bestuur schreef op 5 september 2018 om 16:36
Namens het bestuur bedanken we iedereen die heeft meegeholpen met de Heise Bierfeesten. Dankzij jullie vrijwilligerswerk hebben we een bedrag van 1225 euro opgehaald. Super!!
DAKOS F1 schreef op 27 augustus 2018 om 20:07
Op 25 augustus mochten we voor het eerst mee op toernooi. Spannend, maar we hadden er heel veel zin in! Onze tegenstanders waren ODC F1, Klimop F1 en Arcades F1. Van de 3 wedstrijden hebben wij er 2 gewonnen en 1 gelijk gespeeld waardoor we 1e zijn geworden. Helaas moest er een finale gespeeld worden tegen de nummer 2, die we verloren. Maar dat mocht voor ons de pret niet drukken....wij waren groepswinnaars!!! Een goed begin van de competitie.
Karlijn Verhees schreef op 25 augustus 2018 om 14:12
Na het regiotoernooi bij MKV (25 augustus) zijn er spullen in het kleedlokaal blijven liggen: Een dakos vestje maat 152 Een hummel trainingsbroek maat 140/152 Een zwarte cherry koko jas maat xs Ben je deze kwijt?! Laat het even weten: 0634586603
Diane schreef op 10 augustus 2018 om 17:23
De aanspreekpunten van alle teams kunnen mij een berichtje sturen als ze al de shirtjes tas willen op komen halen.