Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
.
WM schreef op 21 juni 2017 om 17:05:
Ook de foto's die Mirjam heeft gemaakt tijdens de DAKOS dag staan op de site, Mirjam bedankt!
Bestuur schreef op 17 juni 2017 om 09:38:
Het bestuur bedankt iedereen die heeft geholpen aan de leuke, sportieve DAKOSDAG. Zeker voor herhaling vatbaar.
Marion schreef op 17 juni 2017 om 00:35:
Fantastische DAKOS dag voor jong en oud! Organisatie en initiatiefnemers dankjewel... Tot volgend jaar!
diane schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
Hoi, Denkt iedereen er nog aan om haar spullen jassen tassen shirtjes in te leveren. Zandstraat 99 Someren
WM schreef op 11 juni 2017 om 00:06:
Foto's DAKOS C1 - Rosolo C1 onder kopje fotoalbum, met dank aan fotograaf van Rosolo!
TC schreef op 3 juni 2017 om 20:15:
DAKOS C1 proficiat met jullie 2e plaats, helaas net niet! Maar de supporters hebben genoten, ga zo door. Foto's staan op de site... Linda goed gefloten, op naar 11 juni, de kraker in de reserve Topklasse!
WM schreef op 31 mei 2017 om 12:19:
Leuke foto's van 't kampioenschap van DAKOS F2. Ellen bedankt!
Coach DAKOS D3 schreef op 30 mei 2017 om 19:30:
Ook voor de D3 was het zaterdag de laatste wedstrijd. Helaas was ik hier ook niet bij. Gelukkig was Karlijn Verhees bereid de coaching over te nemen. Karlijn bedankt!! We speelden tegen SVOC'01 D2. Zij stonden op de eerste plek en konden dus kampioen worden. Dit was wel te zien, wat ze hadden veel publiek mee naar Lierop genomen. Onder tropische temperaturen werd er gespeeld. SVOC liet zien dat het niet voor niets naar Lierop was gekomen, ze scoorden er lustig op los. Bij DAKOS liep het niet zo lekker, het ging allemaal wat te makkelijk en de hitte deed er ook niet goed aan. In de tweede helft kwam DAKOS beter in de wedstrijd en kon nog 2x scoren. Het feestje van SVOC kwam nooit in gevaar. Het werd 2-10 en SVOC kon gaan feesten, gefeliciteerd! Voor de D3 zit het seizoen er nu op. Meiden bedankt voor alles, jullie waren een leuke en gezellige groep. Elke week was het weer een lachen met jullie, of we nu winnen of verliezen jullie bleven altijd positief en hadden plezier. Leuk om te zien! Ga lekker zo door volgend jaar in welk team dan ook. Ik wens jullie allemaal heel veel succes, jullie kunnen het!! Vanavond het seizoen met z'n allen afgesloten met een leuke training korfbalhonk, een soort slagbal waarbij je de bal moet gooien en over hindernissen moet gaan. Het was een leuke afsluiting van een gezellig seizoen!
Aanvoerster DAKOS 3 schreef op 30 mei 2017 om 19:21:
Elke week schrijf ik als aanvoerster van DAKOS 3 het verslag van de wedstrijd. Maar dit weekend was ik er niet bij, toch ben ik uitgekozen om het verslag te maken. Gelukkig hebben we nog de groepsapp waarin het om half 8 's ochtens al begon. Toen lag ik nog lekker op mijn luchtbedje, terwijl de rest zich al druk maakte of de wedstrijd wel door kon gaan ivm met het slechte weer. Nou 100 appjes verder werd er toch besloten om te spelen. We waren weer goed ingedund deze week. Carly, Iris, Jolijn, Loes en Ik speelden niet mee. Maar gelukkig weer de nodige reserves kunnen regelen: Linda, Naomi, Karlijn en Anne. De tegenstander was Olympia/Dos 3. Een leuke en sportieve tegenstander waaraan we goed gewaagd waren. De wedstrijd ging gelijk op. Maar ja je kent ons op het einde geven we het weer weg, ook deze week. De uitslag was 8-9, maar een gelijkspel was zeker verdiend. Jammer meiden, maar goed jullie best gedaan! 's Middags hebben we met z'n allen het seizoen afgesloten met een heerlijke BBQ. Met dank aan: Van Mierlo Vlees, TOP Party, Hurkmans en VOF de Brouwer. Dit was het dan.... Het einde van DAKOS 3. Toch een soort einde van een tijdperk. Waar ik zelf nog ooit in het 2e begonnen ben, een paar jaar later in het 5e zat. En daarna weer via het 4e in DAKOS 3 gekomen. Het waren toch wel mooie jaren met een aantal kampioenschappen in het 3e. Veel verschillende trainers gehad, die het allemaal op z'n eigen manier deden. Verschillende coaches en veel verschillende teamleden gehad. De laatste jaren helaas wat minder met de prestaties, maar het vaste clubje bleef bij elkaar. Helaas gaan we volgend jaar allemaal uit elkaar. Ik wens iedereen heel veel succes met wat je ook gaat doen: spelen op zaterdag of woensdag of dat je stopt. Iedereen het beste toegewenst. Ten slotte nog bedankt aan Leon, die ons elke week fijne trainingen gegeven heeft. Alle speelsters die dit seizoen mee gedaan hebben als reserve, zonder jullie konden we niet spelen. En TC DAKOS bedankt voor het meedenken en alles regelen! Tot ziens op het korfbalveld!! Groetjes Aanvoerster DAKOS 3, Anke de Brouwer
dakos schreef op 29 mei 2017 om 18:40:
wanneer worden de nieuwe teams bekend gemaakt?
Bestuur schreef op 29 mei 2017 om 10:15:
Het bestuur feliciteert de F2 met hun kampioenschap na een ruime overwinning 23-2 hebben ze gewonnen.
TC schreef op 27 mei 2017 om 10:34:
DAKOS F2 Kampioen, speelsters en leiding van harte gefeliciteerd! Maak er 'n mooie dag van, het zonnetje schijnt dus dat gaat helemaal goedkomen. Geniet ervan...
DAKOS 3 schreef op 21 mei 2017 om 21:51:
Vandaag naar Leunen voor een wedstrijd tegen Oranje Wit 3. Gezien de ranglijst waren er vandaag kansen, aangezien zij maar 1 plek boven ons stonden. En als we zouden spelen zoals de laatste wedstrijden, dan zou er vandaag misschien wel wat inzitten.... Nou van die droom waren we snel afgeholpen. DAKOS was geen moment in de wedstrijd geweest. We waren totaal ons zelf niet en lieten ook niet zien wat we konden. Oranje Wit liet geen spaan heel van DAKOS en liet ze alle hoeken van het veld zien. De eerste helft was echt een drama. Bij Oranje Wit ging elke bal er zowat in en DAKOS liet het veel te makkelijk gebeuren. Ruststand 12-0... In de rust is er wel een duidelijk woordje gesproken, want de eerste helft was toch wel schandalig. De tweede helft zou toch echt wel beter moeten kunnen. Zo gezegd, zo gedaan startte we de tweede helft. Gelukkig waren we met vlagen wel beter en wisten de korf 3x te vinden. Maar we gaven de tegenstander af en toe nog wel te makkelijk de kans om te scoren. Gelukkig hadden zijn het vizier ook niet mee op scherp staan, anders was de uitslag nog veel hoger uitgevallen. Al met al een iets betere tweede helft, maar verder snel vergeten deze wedstrijd. Eindstand: 21-3. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen en de allerlaatste wedstrijd als DAKOS 3. Wil je hier bij zijn kom dan naar de Renkant in Lierop om 10:30. We hopen op veel publiek!
Coaches D1 schreef op 20 mei 2017 om 18:00:
Helaas net niet! In de kampioenswedstrijd tegen Peelkorf D1 gaven wij het de 2e helft uit handen. Uit een sterke start wist het 1e aanvalsvak 3 x te scoren, we gingen de rust in met 'n 3-2 voorsprong. In de 2e helft lukte het allemaal niet meer en Peelkorf kwam steeds beter in hun spel, de gelijkmaker zat er dan ook aan te komen. Oké dan gaan we voor 'n gelijkspel. Ook voldoende om de medailles in ontvangst te nemen. Met nog 3 minuten te gaan moest dat gaan lukken, maar helaas Peelkorf wist in de laatste minuut de 3-4 op het scorebord te zetten. Er vloeide her en der wat traantjes, maar dat mag ook! Na de wedstrijd met z'n allen lekker taartjes gegeten, wat kaartjes en kadootjes uitgedeeld. Jullie hebben overigens de coaches wel verwend, dankjewel! Wij wensen jullie voor komend seizoen veel succes toe, in welk team je ook komt te staan. Blijf hard werken en geloof in jezelf, wij hebben vertrouwen in jullie!
Recreanten 1 schreef op 18 mei 2017 om 09:27:
Gisteravond onder tropische omstandigheden een wedstrijd gespeeld tegen Lottum. We openden de wedstrijd door als eerste te scoren waarna het Lottum was die gelijk maakte. Zo was het eigenlijk telkens stuivertje wisselen en hadden we moeite te scoren doordat de dames uit Lottum fel op de bal waren. Met nog drie minuten op de klok keken we tegen twee doelpunten achterstand aan. Na een vervelende botsing aan Lottumse kant waarbij de Lottumse dame geblesseerd het veld moest verlaten kregen wij ineens meer ruimte wat meteen tot doelpunten leidde. Drie zelfs zodat wij uiteindelijk als winnaar (4-5) via de ijssalon in Grubbenvorst weer naar de Hei vertrokken 🙂
DAKOS 3 schreef op 14 mei 2017 om 21:48:
Vandaag thuis tegen HBSV 2. Helaas de nodige personele problemen deze week, maar gelukkig toch een voltallig team bij elkaar kunnen krijgen. Onder een stralend zonnetje werd er afgefloten in Lierop. De wedstrijd ging erg gelijk op, beide teams kregen kansen, maar het was DAKOS dat op voorsprong kwam: 1-0. Helaas had HBSV snel een antwoord: 1-1. Hierna liet DAKOS het een beetje lopen, we misten de felheid. Hierdoor kon HBSV uitlopen naar 1-3. We kregen nog wel kansen om dichterbij te komen, maar helaas scoorden we niet meer. Ruststand 1-3. De tweede helft startte we goed. We kwamen al snel terug in de wedstrijd en maakte de 2-3 via een strafworp en even later kwamen we op gelijke hoogte: 3-3. Nu dit vasthouden! Het ging over en weer, maar HBSV nam weer de leiding: 3-4. Gelukkig had DAKOS hier snel een antwoord op en maakte weer gelijk: 4-4. Hierna kwam een mindere fase van DAKOS en slopen er wat foutjes in. HBSV profiteerde en liep uit naar 4-6. Onze laatste aanval probeerde er nog alles aan om er nog een punt uit te halen, we kwamen nog heel dichtbij met 5-6. Maar helaas niet genoeg tijd meer voor de gelijkmaker. Jammer! Maar toch een leuke en sportieve wedstrijd. Sylvia, Lieke en Linda bedankt voor het meedoen.
D1 schreef op 13 mei 2017 om 19:49:
Een terechte 6-2 overwinning op Swift D1, de snelle 3-0 voorsprong is niet meer in gevaar geweest. Goed gedaan meiden, en nu op naar 't kampioenschap. Zaterdag 20 mei spelen wij tegen de medekoploper Peelkorf D1, aanvang 11:00 uur. Supporters zijn van harte welkom, de 9e man kunnen we tegen 't sterke Peelkorf goed gebruiken. Tot dan!
DAKOS D3 schreef op 13 mei 2017 om 17:26:
Vandaag een uitwedstrijd naar Heusden. Voor vertrek wat problemen met het vervoer, maar gelukkig goed opgelost door een attente ouder (bedankt Anke!) Eenmaal aangekomen in Heusden snel omkleden en inspelen. We hadden vandaag een goede kans, aangezien DOS net boven ons stond en waren dan ook gebrand op winst. Helaas ging het in de praktijk wat anders. DAKOS speelde een zwakke eerste helft. DOS kwam snel op 1-0 en was de betere partij. DAKOS speelde heel slordig, slechte ballen werden gegooid en tegen de handen van de tegenstander. Aanvallend liep het ook totaal niet, geen beweging en de bal veel te snel kwijt. We kregen wel een paar kansen, maar de bal ging er niet in. Ook viel Tessa vlak voor rust uit door een pijnlijke val op het pols, beterschap Tessa! Ruststand 1-0. In de rust besproken om betere ballen te gaan gooien en meer snelheid in de aanval te hebben. Na rust begonnen we dan ook goed en de gelijkmaker kwam al vrij snel: 1-1. Helaas ging het daarna weer mis. In de verdediging werd er niet goed gecommuniceerd, waardoor er telkens iemand van DOS vrij stond en vrij kon schieten. Ook volgenden we niet, waardoor DOS zo langs het blok kon lopen. Hierdoor kon DOS uitlopen naar 4-1. In het laatste deel van de wedstrijd ging het bij ons ineens wel weer heel goed, nu kregen we weer energie en de aanval kreeg kansen, ze wisten nog aardig dichtbij te komen, mede omdat de verdediging de ballen er heel goed uithaalden. Het werd nog even heel spannend op het einde, maar helaas geen punt kunnen pakken. Eindstand 4-3. Jammer meiden, volgende keer meteen vanaf het begin die felheid!
Bestuur schreef op 10 mei 2017 om 07:31:
wij feliciteren Lies en Jos en grote zus Lotte met de geboorte van hun zoontje en broertje Wout. Geniet ervan met zijn viertjes.
DAKOS 3 schreef op 7 mei 2017 om 22:00:
Vandaag reisden we af naar Vierlingsbeek waar koploper Des op ons stond te wachten. Ons doel was vandaag om het hun zo moeilijk mogelijk te maken. DES startte goed en al snel kwamen ze op voorsprong. DAKOS moest even zoeken voordat het goed ging draaien. Zo was het snel 0-3, maar DAKOS vocht zich terug. Via een verdiende strafworp die gemist werd, maar in de rebound toch gescoord kwamen we op 1-3. Hier had DES helaas met een antwoord op: 1-4. Maar DAKOS werd sterker, had goede aanvallen en mooie kansen. We scoorden de 2-4 en 3-4 en er waren zelfs kansen op de gelijkmaker, maar helaas viel deze nog niet. We gingen met 3-4 de rust in, maar wel met een heel goed gevoel. Dit moesten we toch vast kunnen houden! Gewoon zo doorgaan in de tweede helft. Maar je kent ons, we laten het altijd weer lopen. Zo ook vandaag, we lieten het weer lopen en DES liep uit naar 3-6. Gelukkig werden we hierdoor wakker en het ging weer beter met DAKOS het werd 4-6 en zelfs 5-6. Hierna werd het wat rommeliger, vooral omdat we veel moesten wisselen door pijntjes en blessures. Het liep wat minder bij DAKOS. Hierdoor kon DES weer uitlopen. Maar toch bleef het verschil klein. Helaas trapte we een aantal keer in hun trucje: omdraaien in de steun. Hierdoor kregen we nog een paar doelpunten tegen. Het werd uiteindelijk 7-10 voor DES. Jammer, verliezen was niet nodig vandaag en ook niet terecht. We waren zeker niet minder. Maar toch een goede wedstrijd gezien en er werd ook fijn samengespeeld vandaag! Dessie en Maartje bedankt voor het meedoen