598 berichten.
Hannie van de Mosselaar schreef op 13 december 2023 om 18:33
Gratis aangeboden Dakos Reece rokje maat 128, Dakos trainingspak maat 140. Tel 06-17391239
Diane Engelen schreef op 24 november 2023 om 18:19
Gratis af te halen presentatie jassen blauw/zwart nummer erop en Angel Eggs achterop in de maten 2x 34 5x 38 1x 40 1x 42 1x 44/46 op=op Stuur berichtje bij interesse 60-20420484
Wedstrijdverslag DAKOS 1 - 15/10/2023 schreef op 16 oktober 2023 om 14:53
Na weken met heerlijk weer gespeeld te hebben, was het zondag toch tijd om de lange mouwen (en voor sommige zelfs de handschoenen 🫣🧤)uit de kast te halen. Met 10 graden werd het veld betreden. Gelukkig kwam snel genoeg het zonnetje door waardoor het toch heerlijk korfbalweer was. Samen met de support van pupil van de week, Jackie, was het tijd voor de laatste buiten wedstrijd voordat de zaalcompetitie gaat beginnen 🙌🏻. De eerste tien minuten ging het gelijk op en stond het 2-2. Daarna kwam DAKOS 1 op gang en begon te scoren. Met een perfecte afgeronde aanval in de laatste minuut, ging DAKOS 1 met een 7-3 voorsprong de rust in. Na de rust was het dus zaak om door te gaan met scoren om zo overtuigend de winst te pakken. Dit gebeurde gelukkig en na goede acties werd de wedstrijd, opnieuw na een mooie afgeronde aanval, in de laatste minuut, met 16-8 gewonnen 👏🏻 Met deze winst op zak overwinterd DAKOS op een 2e plek, waardoor de kansen op promotie openliggen. Nu een weekje rust en dan weer volle bak aan de gang met de voorbereiding voor de zaalcompetitie. Bedankt voor alle support tijdens het eerste deel van de veldcompetitie, we zien jullie graag terug in de zaal! 💙🖤
DAKOS D1 kampioen schreef op 14 oktober 2023 om 12:47
DAKOS D1 IS KAMPIOEN! We hebben een mooi seizoen achter de rug. 6 wedstrijden en 6x gewonnen. De laatste 2 wedstrijden hadden we er heel hard voor moeten werken, 6-4 en 6-2 winst. Het is ons toch mooi gelukt... en nu samen met alle andere kampioenen een feestje bouwen!
DAKOS D2 Kampioen schreef op 11 oktober 2023 om 08:49
Dinsdag 10 oktober stond voor DAKOS D2 de laatste competitiewedstrijd van het najaarsseizoen gepland. Hoewel de meiden al een week geleden kampioen waren geworden, stonden ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vriendinnen etc langs de kant om de meiden nog eenmaal naar de overwinning toe te juichen. De tegenstander was Roka, waar we dit seizoen al eenmaal eerder tegen gespeeld hadden en er met 1-20 gewonnen werd. Het doel was daarom duidelijk: winnen 🏆. In het begin van de wedstrijd werden veel goede kansen gecreëerd, maar lukte het niet goed deze af te maken. Daardoor stond er na 10 minuten een 3-0 voorsprong op het scorebord. De rest van de wedstrijd was het Roka die de bal lang in bezit had. Dit zorgde ervoor dat DAKOS in vergelijking met eerdere wedstrijden weinig kansen kon nemen en lang moest wachten voordat de bal onderschept kon worden. De voorsprong werd gelukkig verder uitgebreid waardoor er werd afgefloten met een 14-1 winst. Na 6 wedstrijden, 133 goals, maar 4 tegendoelpunten en daarmee een doelsaldo van 129 kun je de enige terechte kampioen zijn 🥇. Uiteraard werd dit gevierd met een mooie medaille, lekkere kinderchampagne, een presentje van Roka D1 en een super mooie handdoek van onze papa’s en mama’s. Nu op naar de zaal, waar we hopelijk wat meer tegenstand krijgen 💪🏻
Wedstrijdverslag DAKOS 1 schreef op 10 oktober 2023 om 09:49
Afgelopen zondag mochten de blauw-zwarten op bezoek bij KVC. De in het rood spelende dames zijn een welbekende tegenstander voor DAKOS. Waar we de wedstrijd vaak met een winst afsloten, werd er vorig jaar tijdens de uitwedstrijd gelijk gespeeld, dus van onderschatting was geen sprake. Hoewel we dus vastberaden waren om dit keer wél de volle punten mee naar huis te nemen, werden we verrast en keken we binnen een mom van tijd tegen een 3-1 achterstand aan. Gelukkig kwam het vizier daarna wel (enigszins) op scherp te staan en wisten we een kleine voorsprong te pakken wat leidde tot een 4-8 voorsprong bij rust. Verdedigend hadden we alles onder controle, nu was het zaak om nog betere kansen uit te spelen en deze ook daadwerkelijk af te maken. Hoewel de winst voor DAKOS geen enkel moment in gevaar is gekomen, werd er in de 2e helft toch nog te vaak verzuimd om te scoren van korte afstand. Gelukkig wisten we door goed verdedigend werk en een paar scherpschutters in ons team (namen worden niet genoemd ivm de angst voor eventuele transfers in de winterstop) de voorsprong de gehele tweede helft te behouden en klonk het eindsignaal bij een stand van 9-14. Al met al raakt ons team steeds beter ingespeeld op elkaar en krijgen we de vernieuwde verdedigende tactiek steeds beter onder controle. Volgende week zondag volgt al weer de laatste competitiewedstrijd vóór het zaalseizoen tegen Bladella. Naar verwachting zal er gewonnen moeten worden om de 2e plek te behouden en om zo de playoffs om een promotieplek in het oog te blijven houden, dus alle support is welkom! Maar eerst spelen we aanstaande donderdag nog een bekerwedstrijd tegen competitietegenstander DAW Schaijk. We gaan er alles aan doen om te winnen zodat er overwinterd kan worden in de beker en er vertrouwen getankt kan worden voor zondag 💪🏼 Beide wedstrijden worden gespeeld op de Plagge: Donderdag: DAKOS - DAW Schaijk 20:00 Zondag: DAKOS - Bladella 13:30
DAKOS 3 schreef op 6 december 2022 om 11:58
4-12-2022 15:15 DAKOS 3 - Roka 1 Vandaag stond Roka 1 op het programma. Na de hele dag gewacht te hebben, konden we om 15:15 uur van start! Buiten hadden we met 14-3 verloren van deze ploeg, dus we wisten dat we scherp moesten zijn. we opende de wedstrijd binnen 20 seconden met 1-0 en dat werd al snel 3-0 voor DAKOS. Met 2 mooie afstandsschoten voor zowel DAKOS en Roka gingen we met 5-2 de rust in. Na de rust hebben we er een handje van om in te kakken, maar dat gebeurde gelukkig niet vandaag. Na drie mooie treffers van Malou, Meike en Tessa, kregen we ook direct drie treffers tegen. 8-5. we bleven gelukkig scherp en sloten de wedstrijd af met 10-6. voor wat leuke filmpjes en foto's kan je ons volgen op Instagram: dakoss3
PIETEN TRAINING DAKOS 2022 schreef op 23 november 2022 om 20:31
Vandaag hebben de meiden van de 🦘, F en E een super leuke pieten training gehad!🙌⚽️ de meiden begonnen nietsvermoedend lekker te klimmen, rennen en korfballen met nep cadeautjes🏃‍♀️ maar toen kwamen er pieten mee doen! Super leuk! Gezellig met die pieten korfballen🥳 toen de pieten weg wilde gaan kreeg iedereen nog pepernoten en een cadeautje!🎁 Het was een geslaagde pieten training💪 fijne pakjesavond en tot volgend jaar🎊👋🏼
PIETEN TRAINING DAKOS 2022 schreef op 23 november 2022 om 19:27
Lotte van den boer schreef op 23 november 2022 om 15:10
Op zaterdag 19 november speelde Dakos D1 tegen Melderslo D1. We hadden al vrij snel ons eerste punt te pakken. We hadden veel de bal daarom konden we vaak scoren. De einduitslag werd 16-7 voor Dakos.
Diane Engelen schreef op 1 augustus 2022 om 10:41
Gevonden vestje DAKOS mt 38 met Natuurlijk bewegen achterop. Bel als je hem kwijt bent 06-20420484
Anouk Steijvers DAKOS D1 schreef op 17 mei 2022 om 19:48
Gisteren hebben we een wedstrijd gespeeld tegen Sporting. Anouk K. maakte al snel een afstandsschot. En dus 0-1. Daarna maakte Anouk de 0-2. Toen was het rust. In de tweede helft ging het scoren nog beter. Janne maakte de 0-3 met een klein kansje. Lana scoorde van afstand, 0-4. Toen scoorde Sporting. Janne maakte 1-5 met een afstandsschot. Na een tijdje scoorde Lana en maakte er 1-6 van. Anouk K. heeft nog 2x gescoord en Veerle maakte in de laatste paar seconden nog een mooie goal: 1-9! We hebben heel goed samen gespeeld en de mama's en papa vonden het een leuke wedstrijd om te kijken! Groetjes van Anouk S.
Nikki E1 schreef op 8 mei 2022 om 19:53
Gisteren hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen Swift. We hebben veel doelpunten gezet. We hebben met 16-3 gewonnen. Ik heb 3 doelpunten gezet! Elke wedstrijd krijgen wij versterking van een meisje uit de D omdat we anders geen wissel hebben. Bij deze wedstrijd heeft Anouk S meegespeeld. Het was een leuke wedstrijd en ik heb nu al weer zin in de volgende wedstrijd!
Deanne Verkroost schreef op 2 mei 2022 om 16:02
Kan ik iemand blij maken met kortbalschoenen voor het veld, maat 40,5? Ik ben zelf al een tijdje niet meer aan het korfballen, dus als ik iemand hier blij mee kan maken dan doe ik dat graag! Ik geef ze gratis weg. Voor een foto of meer info mag je mailen naar: deanneverkroost@gmail.com
Bestuur DAKOS schreef op 11 maart 2022 om 19:26
Marloes (Verhees) en Jelle zijn op 4 maart trotse ouders geworden van een dochter Maud! Gefeliciteerd samen! Geniet van deze roze wolk!
Jackie van Dakos E1 schreef op 19 februari 2022 om 18:04
We hebben vandaag 9-7 gewonnen, en we waren daar heeeel blij mee. Het was heel spannend. Op de helft stond het 3-2, daarna werd het 5-6 maar gelukkig hadden Lynn en Zara daarna weer gescoord! Ook leuk dat er weer publiek kwam kijken! We staan nu eerste, de volgende wedstrijd is 12 maart 12.30 in de Postel.
Dakos E1 schreef op 14 februari 2022 om 19:35
het was een spannende wedstrijd. want wij moesten tegen des en die stonden boven aan. maar we hadden als nog gewonnen met 11-4!en dat hadden we niet verwacht.in de eerste helft begonnen we meteen sterk aan de wedstrijd.we kwamen voor met 5-3.Zara had 3 keer gescoord Lauren had een keer gescoord en Linne had ook een keer gescoord. de 2 de helft ging nog beter des had een keer gescoord. Zara wist zelfs 2 keer te scoren. en Lynn zelfs vier keer groetjes Zara
MW1 schreef op 12 februari 2022 om 20:39
Afgelopen woensdag speelden we onze eerste wedstrijd sinds tijden! Vessem/Winty was de tegenstander en we wisten totaal niet wat we van hen en onszelf konden verwachten. Maar, dat deed ons goed. Goed samenspel zorgde voor goede kansen. Af en toe wat rommelig maar verdedigend stond het als een huis. De tweede helft werd het vizier op scherp gezet en dit resulteerde in een 15-1 eindstand voor ons! Bedankt aan de speelsters die ons team compleet maakte =)
Lynn E1 schreef op 6 februari 2022 om 17:36
We moesten gisteren tegen klimop in Asten. Alleen Linne en ik waren er van mijn team. We kregen hulp van Keet, Nikki, Faye en Sacha. Het was geen moeilijke wedstrijd. We wonnen met 19-0! Volgende week zijn we hopelijk weer compleet. Invallers super bedankt! Groetjes Lynn
Keet D1 schreef op 29 januari 2022 om 13:52
We hebben vanochtend gespeeld tegen Corridor D2, de tegenstanders waren heel goed. Het was al snel 0-4 maar toen scoorde ik en toen was het 1-4. In de rust was het 1-7. Maar de tweede helft ging beter en Lana scoorde nog. We verloren met 2-9. Ik hoop dat we de volgende wedstrijd winnen. groetjes Keet D1