DAKOS F2 kampioen, Gefeliciteerd!

 

DAKOS F2 kampioen veld voorjaar 2016-2017
Speelsters en leiding Gefeliciteerd!

Klik hier voor meer foto’s

DAKOS F2 Kampioen!
Het leek eigenlijk niet meer haalbaar, maar geheel tegen de verwachting in verspeelde Klimop (Asten) punten waardoor ineens de F2 bij winst op MKV (Milheeze) afgelopen zaterdag toch nog kampioen kon worden.
En tijdens deze competitie stond de F1van DAKOS lange tijd bovenaan, maar doordat de F2 in een bizarre wedstrijd van de F1 won en Klimop verloor waren daar ineens de kansen voor de F2! Dit jonge team met een vaste basis van speelsters Eva (Someren–Heide), Sylvie, Noortje, Roos en Janske, maar natuurlijk af en toe aangevuld werd met speelsters van de F1, heeft laten zien dat ze ervoor gaan en niet opgeven! Een paar wedstrijden werden dan ook met een kleine marge gewonnen en vaak in het laatste gedeelte van de wedstrijd, maar dit is dan wellicht ook de kracht van dit team. Doorgaan tot het laatste fluitsignaal.
Afgelopen zaterdag was de marge overigens enorm. De wedstrijd werd gelukkig al onder zeer warme omstandigheden om 9:30 uur gespeeld. Gespannen gezichtjes en wat zenuwplasjes vooraf, maar de wedstrijd begon en al snel viel de 0 – 1. En vervolgens was er geen houden meer aan. Waar de meiden van de F2 de laatste tijd juist wat moeite hadden met scoren vielen de ballen nu heel makkelijk binnen! En ze wisten van geen ophouden. Alle speelsters wisten te scoren en MKV stond er eigenlijk bij….
Zij speelden met 5 tegen de 4 DAKOS meiden, maar de F2 bleef er voor gaan. Het was 2 – 23, toen de coach van MKV en coach Kim Hesius besloten om het laatste kwart niet meer te spelen. De meiden wonnen het spel nog en toen was er tijd voor champagne, medailles, een koude douche, shirtjes etc etc. Kortom zeer trotste meiden en natuurlijk ook zeer trotste ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s…
Coach Kim moest gaan werken bij het pannenkoekenhuis, maar de meiden gingen door met feesten! Een broodje kroket in de kantine in Lierop, een rondrit in open auto en dan nog als klap op de vuurpijl gehuldigd worden op het podium van Nirwana Live. Wat een onvergetelijke ervaring! Geweldig.
Meiden van harte gefeliciteerd met deze super prestatie! Jullie hebben ervan genoten en dat was schitterend om te zien. 

    

Dat was kicken:
De huldiging op ’t podium van Nirwana Live 🙂

   

TC  DAKOS